Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo
Terug naar over ons
Team Lead CE

Marieke van Wolfswinkel

Waar kom je vandaan?

Rotterdam

Welke opleiding heb je genoten?

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd in Rotterdam en daarna de Masters Strategic Management en Supply Chain Management afgerond. Daarnaast heb ik de opleiding Lean Six Sigma Black Belt gedaan en ben ik Prosci Change Management gecertificeerd.

Wat maakt Dynamic People uniek?

Ondanks dat het geen grote organisatie is, werken we wel aan grote en uitdagende projecten. Daarnaast werken we met een ongelofelijk leuk team en wil iedereen elkaar helpen.

Wat is je rol binnen Dynamic People?

Ik ben Team Lead van het CE Team. Daarnaast ben ik functioneel Dynamics 365 Customer Engagement Consultant en houd me bezig met verschillende add-ons, zoals Field Service, Project Service, Marketing en ClickDimensions. Daarnaast begeleid ik klanten in Change Management en mag ik nieuwe collega’s ondersteunen binnen het Young Professionals Program.

Wat vind je belangrijk in een baan en wat maakt werken bij Dynamic People zo leuk?

Ik vind het heel belangrijk om nieuwe dingen te blijven doen en me te blijven ontwikkelen en dat kan binnen Dynamic People zeker. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om dat te doen met gemotiveerde mensen met wie je naast hard werken ook leuke dingen kunt doen.

Wat zijn je ambities?

Ik wil in verschillende sectoren bij verschillende afdelingen en bij verschillende bedrijven in staat zijn om snel en volledig de bedrijfsprocessen in kaart te brengen en klanten te ondersteunen bij het implementeren van verbeteringen binnen die processen.

Je kunt Marieke op LinkedIn vinden.

 

Ook werken bij Dynamic People? Check onze vacatures hier.