Expertises

Wij helpen jou vooruit met onze expertises

Je weet waar je nu staat en waar je naartoe wilt? Dat vraagt om een partner die naast u staat en die wanneer het moet de bakens weet te verzetten zodat je jouw (bedrijfs)doelen kan halen. Dynamic People is een full service dienstverlener waar een team van gecertificeerde Microsoft specialisten met raad en daad voor je klaarstaat. Onze gedreven professionals zijn gewend grensverleggend te werken en koersgericht te sturen op succes, jouw succes!

Wij bieden totaaloplossingen – een compleet pakket aan software en services – waarbij we alle bedrijfsprocessen in één centrale omgeving onderbrengen. Advies, implementatie en beheer van jouw bedrijfskritische oplossingen, alles vertrouwd in één hand.

Door onze fasegerichte en planmatige aanpak zijn zowel de planning als de kosten vooraf bekend en dat maakt dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Oplevering volgens afspraak!

Development

Development

De business consultants van Dynamic People configureren, programmeren en implementeren oplossingen die uw organisatie sterker maken.

Lees meer
Process Mining

Process Mining

Versterk processen en verbeter prestaties. Process mining is een uitstekende tool om ongewenste afwijkingen te verminderen en kwaliteit van processen te verbeteren.

Lees meer
Business Intelligence

Business Intelligence

Combineer data uit meerdere systemen en kom tot nieuwe inzichten. Maak van uw data waardevolle informatie. Dynamic People biedt de oplossing.

Lees meer
Software Implementatie

Software Implementatie

Onze implementatieconsultants zorgen  er daadwerkelijk voor dat de gewenste oplossing wordt ontwikkeld én werkend wordt geïmplementeerd.

Lees meer
Support

Support

Ook na implementatie van je CRM en/ of ERP wil je je doelen behalen. De Dynamic People Serviceplannen helpen je daarbij en brengen je verder.

Lees meer
Project Management

Project Management

Wij maken voor projectmanagen o.a. gebruik van Microsoft Sure Step, een methode voor het succesvol opleveren van Microsoft Dynamics CRM en ERP.

Lees meer
Marketing as a Service

Marketing as a Service

Breng uw digitale marketing naar een hoger niveau. Wij ondersteunen met Marketing as a Service om zo het maximale uit uw marketingmodule te halen.

Lees meer

Join The

Legends

We want you. We need you. We love you. Dit is geen begin van een slecht liefdeslied, we menen het nog echt ook! We hebben steengoede mensen nodig zoals jij. Lijkt het je tof om bovenstaande diensten te leveren?