Meet the Team

Nienke Verweij

Wie is Nienke Verweij?

Dynamics 365 Finance Consultant

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren en getogen in Egmond aan den Hoef en ben nu woonachtig in Amsterdam.

Welke opleiding heb je genoten?

Business Administration aan de VU Amsterdam.

Wat maakt Dynamic People uniek?

Dynamic People is uniek vanwege zijn deskundigheid, waarbij iedereen elkaar helpt om het beste voor de klant te bereiken. Daarnaast is Dynamic People een open organisatie, waarbij ambitie en plezier hand in hand gaan.

Wat is je rol binnen Dynamic People?

Ik ben een financiële Dynamics 365 specialist. Waarbij ik bedrijven begeleid bij het implementeren van financiële processen binnen AX en Operations. Ik implementeer ook Exflow, een add-on voor de afhandeling van leveranciersfacturen. Tevens heb ik het Young Professional programma opgezet

Wat vind je belangrijk in een baan en wat maakt het werken bij Dynamic People zo leuk?

Klantcontact in een dynamische omgeving met complexe vraagstukken geeft mij de uitdaging die ik nodig heb in een baan. Dynamic People beschikt over deze ambitieuze omgeving, medewerkers en klanten. De samenwerking met deskundige collega’s en echt als een team opereren, maakt dat Dynamic People aansluit bij wat ik zoek in een baan.

Wat zijn je ambities?

Mijn ambitie is om deskundige te zijn over de laatste ontwikkelingen en deze ook direct toe te kunnen passen bij onze klanten. Daarnaast heb ik onlangs het Young Professional programma opgezet. Graag maak ik dit tot een groot succes zodat het Young Professional programma jaarlijks gaat terugkeren.

Heb je een bijzondere passie/hobby?

In mijn vrije tijd ben ik op de tennisbaan te vinden. Spreek ik met vrienden af en ga gezellig uiteten en reis ik met mijn vriend de wereld over.

Also want to work

at Dynamic People?