Branches

Thuis in elke branche

Elke sector heeft zijn eigen eisen en wensen en dat vraagt om een partner met specialistische branchekennis.
Binnen Dynamic People hebben we door de jaren heen onze strepen verdiend als betrouwbare implementatiepartner. Wij beschikken over bijzondere expertise in diverse vakgebieden en hebben daarvoor ook eigen softwaretools ontwikkeld.

Bij Dynamic People vind je een ingespeeld team van specialisten met de juiste klantfocus. Wij spreken jouw taal, begrijpen jouw business en kennen jouw branchebehoefte.

Trade & Commodities

Traders hebben behoefte aan actuele, accurate (klant)informatie. Wordt het een ERP of een CRM? Wij combineren voor u het beste van beide in één omgeving!

In het digitale tijdperk kunt u in het (inter)nationale handelsgoederenverkeer niet meer zonder een geïntegreerd ondersteunend systeem dat vraag en aanbod snel samenbrengt en de verschillende processen naadloos op elkaar aan laat sluiten.

Finance

De financiële sector was een van de eerste die informatietechnologie breed inzette en daar ook jarenlang de vruchten van plukte. Nog altijd wordt er volop geïnvesteerd, maar meer en meer in slimme systemen want het landschap is aanzienlijk veranderd.

Om vandaag de dag de concurrentie voor te blijven, is het noodzaak om alle aanwezige data eenduidig en eenvoudig te ontsluiten.

Professional service

Het bestaansrecht van een serviceorganisatie – waar de nadruk ligt op onderhouds- en reparatiewerk – hang voor een belangrijk deel af van de klanttevredenheid.

Wanneer u de mogelijkheid heeft om proactief te sturen dan verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers én u verhoogt de overall customer satisfaction (OCS). Bij Dynamic People weten we heel goed hoe dit werk, want we hebben hier zelf richting onze relaties ook mee te maken. Microsoft Dynamics 365 for Field Service vergroot onze slagkracht én die van u.

Sparren met een specialist

In jouw branche?