Events & Workshops

Leer van de Expert

Onze experts staan voor jou klaar om je een kijkje te geven in de wereld van Microsoft. Zou jij willen weten hoe je makkelijk en snel een app bouwt? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden in PowerBI? Check de data van onze trainingen, of vraag er één aan!

Upcoming events

31

Januari

Dashboard in a Day

Een training voor alle niveau’s, waarin je in één dag met “low-code” een dashboard leert bouwen in het Microsoft Power Platform. 

Trainingen op aanvraag

Verbeter je compliance met een geautomatiseerd KYC proces

Dit webinar schetst hoe ondernemingen de compliance snel kunnen verbeteren en risico’s kunnen verminderen door hun KYC-proces te optimaliseren en te digitaliseren met de Dynamic People KYC-oplossing.

Transformeer van on premise naar de cloud

Jouw Microsoft Dynamics CRM- of ERP systeem staat nog on premise. Ter begeleiding van je strategische keuzes bieden wij je deze webinar georganiseerd door Microsoft aan.

Power BI beginner training

Start met het maken van interactieve, boeiende en deelbare dashboards met Microsoft Power BI en krijg direct inzicht in de data van jouw bedrijf.

Process mining in Power BI

Met PAFnow, Process Mining for Power BI, kun je automatisch as-is-processen visualiseren tegen een fractie van de tijd en kosten die hier normaal horen.

App in 2 hours

Doe met ons mee in de I’m Out! App in 2 Hours workshop en leer de basisprincipes van Power Apps door jouw eigen Out of Office-app te bouwen.