Support

Support op locatie of remote

Support is van belang voor de continuïteit en effectiviteit van uw ERP, DMS en CRM applicatie. Na de implementatie wilt u immers zo optimaal mogelijk gebruik kunnen (blijven) maken van uw systeem. Dynamic People ondersteunt u op locatie – of indien mogelijk remote – met al uw proces- en systeemgerelateerde vragen.

Eventuele problemen worden snel en adequaat opgelost. Op basis van lessons learned kijken we structureel hoe vergelijkbare problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij onze relaties supportsoftware aan waarmee het mogelijk is om beveiligd een computer op afstand over te nemen. Zo lukt het om met u mee te kijken en nog sneller te acteren.

Zullen we meekijken?

Met Teamviewer kunnen we samen met jou je probleem oplossen

Image with a developers code
Development

Development

De business consultants van Dynamic People configureren, programmeren en implementeren oplossingen die uw organisatie sterker maken.

Lees meer

Hero image for page about process mining
Process Mining

Process Mining

Versterk processen en verbeter prestaties. Process mining is een uitstekende tool om ongewenste afwijkingen te verminderen en kwaliteit van processen te verbeteren.

Lees meer

Hero image for support page
Support

Support

Ook na implementatie van je CRM en/ of ERP wil je je doelen behalen. De Dynamic People Serviceplannen helpen je daarbij en brengen je verder.

Lees meer