Home / Expertises / Business Intelligence

Business Intelligence

Home / Expertises / Business Intelligence

De kunst van analyse met Business Intelligence

Neem snel maar nauwkeurig onderbouwde beslissingen en blijf de concurrentie voor. Leer hoe Data Analytics te gebruiken om vervolgens toe te passen in je bedrijf met onze praktische Business Intelligence (BI) -oplossingen.

Een datagedreven wereld

Het data tijdperk is aangebroken en de meest succesvolle bedrijven zijn de uitdaging al aangegaan. Met innovatieve technologieën worden bruikbare inzichten gecreëerd uit een veelvoud aan  gegevensstromen. Wij kunnen je helpen om met het Power Platform en Azure Analytics Services waarde voor je bedrijf te genereren en de concurrentie voor te blijven.

Mis deze boot niet en sluit nu aan. Managers die weten hoe ze grote hoeveelheden gegevens kunnen omzetten in informatie, zullen productiever zijn en de voorblijven.

Kunstmatige Intelligentie (AI)

De huidige trend toont een verschuiving naar een bedrijfsgestuurde aanpak met geavanceerde analyses, zoals AI en Machine Learning, in de hoofdrol. Deze innovatieve technologieën worden toegepast om de automatiseringsgraad en de productiviteit te verhogen. Voorspellingen te doen om de kosten in het algemeen te verlagen. Met Azure en Power BI worden deze ontwikkelingen steeds toegankelijker. Pak je kans en onderzoek de mogelijkheden die het biedt voor jouw bedrijf.

Organisatiebrede datacultuur

Om te slagen in een datagedreven wereld zal een bedrijf zich moeten transformeren naar een bedrijf met een organisatiebrede datacultuur. Om op feiten gebaseerde beslissingen te kunnen nemen, heb je een cultuur nodig waarin iedereen toegang heeft tot informatie en er één versie van de waarheid is.

Om een dergelijke cultuur te ondersteunen zijn BI-professionals onontbeerlijk. Zij weten hoe ze ruwe gegevens kunnen omzetten in betekenisvolle en bruikbare informatie voor een organisatie.. Belangrijker nog is dat ze weten hoe ze op de juiste manier met deze informatie omgaan en deze aangevuld met de binnen het bedrijf aanwezige domeinkennis kunnen communiceren binnen en buiten de organisatie. Onze visie is erop gericht om deze cultuurverandering stap voor stap te begeleiden.

“Our aim is to enable customers to generate insights and actions from their data”

Mike van Ophem

Team Lead Business Intelligence

Begin bij je uitdagingen

De meeste bedrijven starten een analyseproces vanuit hun gegevens. Maar het is beter om te beginnen met het identificeren van  bedrijfsspecifieke uitdagingen of besluitvormingsprocessen die kunnen worden verbeterd. Elk bedrijf heeft een andere strategie en waarde wordt overeenkomstig gecreëerd. Het is handig om specifieke vragen te stellen en die te beantwoorden. Bepaal welke gegevens nodig zijn om deze vragen te beantwoorden en hoe je de benodigde gegevens kunt genereren als deze nog niet beschikbaar zijn.

BI-oplossingen

De expertise bij Dynamic People varieert van Accounting, Finance, Management, Sales, Marketing tot Logistics en Operation Management. Bovendien blinken onze specialisten uit in Data Warehousing-tools, Azure Cloud & Infrastructure-service en de implementatie van Microsoft CRM- en ERP-systemen.

Met een diepgaande kennis die nodig is om volume, snelheid en variatie te beheren, kunnen onze specialisten passende begeleiding bieden. Samen kunnen we het volledige proces van datawarehousing en beschrijvende, voorspellende en prescriptieve analyses beheren. Omdat onze consultants jouw zakelijke problemen begrijpen, helpen ze je passende oplossingen te bedenken.

De functionele pakketten, ontwikkeld op basis van de werk- en projectervaring van onze BI-consultants, bieden bedrijven snelle kansen voor actiegerichte inzichten. Met ons Finance Start Report pack hebben controllers direct inzicht in debiteuren, crediteuren en grootboekrekeningen.

 • Data Warehousing
 • BI-oplossingen voor Finance and Operations
 • BI-oplossingen voor Customer Engagement
 • BI-oplossingen voor Process Mining

Workshops & Trainingen

  • Power BI apprentice training
  • Power BI advanced training
  • Power BI report in a day

  Een sleutel tot succes voor een BI- en Analytics-cultuur is om het concept ‘leren door te doen’ te integreren via praktische training en bedrijfsspecifieke workshops. Wij beoordelen de BI-volwassenheid en ambitie om zo een bedrijfsspecifiek ontwikkelings- en trainingsplan aan te bieden. We bieden een comfortabele omgeving om te oefenen en te experimenteren in het leerproces.

  Word een gegevensgestuurde organisatie in vijf stappen. Of, als je ambitie elders ligt, maak gebruik van onze adviesdiensten.

  Onze keuze voor Microsoft Power BI

  De keuze voor Microsoft BI lijkt voor Dynamic People als Microsoft Partner voor de hand te liggen. De mogelijkheden die het platform biedt, performance, stabiliteit en snelheid van ontwikkelingen maken het echter ook een meer dan logische keuze.

  Microsoft wordt door Gartner in de Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms als absolute leider en visionair beoordeeld. Met Power BI voor analyse, Power Apps voor acties en Microsoft Flow voor de automatisering en integratie zijn de mogelijkheden die het Power Platform biedt eindeloos. 

  Maak van jouw data

  Waardevolle informatie