Home / Expertises / Support

Support

Home / Expertises / Support

Informatie over support na implementatie

Elk proces van inrichting en ingebruikname van Microsoft Dynamics 365 begint met het stellen van doelen. Deze doelen zijn een leidraad tijdens het gehele proces van implementatie. Maar ook daarna, tijdens het daadwerkelijk gebruik van Microsoft Dynamics 365, wil je deze initiële doelen niet uit het oog verliezen. Bij veel klanten wordt Dynamic People dan ook gevraagd als businesspartner betrokken te blijven.

Onze diensten willen wij u graag kwalitatief hoogwaardig en efficiënt aanbieden en hebben wij daarom gebundeld in onze Serviceplannen.

Een Dynamic People Serviceplan zorgt dat:

  • De Microsoft Dynamics 365 applicatie technisch zonder onderbreking en met een goede performance draait.
  • Al het noodzakelijk onderhoud op de Microsoft Dynamics 365 omgeving uitgevoerd wordt.
  • De organisatie optimaal ondersteund wordt in het gebruik van Microsoft Dynamics 365.
  • Er aandacht blijft voor het behalen van de initiëel gestelde doelen voor Microsoft Dynamics 365

Onze Serviceplannen

Het Dynamic People Serviceplan bieden wij aan op vier niveaus.

Serviceplan 1: Preventief onderhoud / cloud update service

Het basisplan: De geconfigureerde Dynamics 365 oplossing blijft werken na de door Microsoft gepushte periodieke Dynamics 365 cloud updates.

Serviceplan 3: Adoptie & Verandermanagement

Proactief werken wij samen met key- en eindgebruikers om de acceptatie en gebruikersgraad te vergroten. Dynamic People gebruikt daarbij de Prosci Change Mangement methodologie om veranderingsprocessen te stroomlijnen.

Serviceplan 2: Incident Management & Support Coördinatie

Ondersteuning door onze supportdesk. Conform vooraf gestelde responstijden ondersteunen we bij incidenten en supportvragen.

Serviceplan 4: Inspiratie & Innovatie

De technologie verandert snel en dit brengt uitdagingen met zich mee binnen elk bedrijf. Welke nieuwe technologie is al bruikbaar en welke niet. Innovatie zelf wordt niet aangedreven door technologie, in werkelijkheid is innovatie gewoon iets anders en effectiever doen dan je in het verleden hebt gedaan. Periodiek organiseren we sessies met key-users en andere belanghebbenden om inspiratie en innovatie te brengen. De huidige en nieuwe mogelijkheden van het Microsoft-platform en in het bijzonder Dynamics 365 toelichten zulen we daarbij toelichten presenteren en demonstreren.

Heb je goede Ideeën?

Samen werken we ze uit