Onze

oplossingen

Onze slimme tools, onze oplossingen helpen jouw verder

Wij vinden dat je recht hebt op het beste van het beste. Omdat standaard helaas niet altijd voldoet, bedenken onze ontwikkelaars unieke eigen producten die jou verder helpen. Wanneer we software ontwikkelen dan is dit uiteraard compatible met en goedgekeurd door Microsoft.

Als het even kan dan bouwen wij onze oplossingen met behulp van de standaard in de markt verkrijgbare softwaretools. Microsoft heeft een breed productgamma en dat is de basis voor onze oplossingen en daar bouwen we op voort. Soms met pakketten van derden waarvoor wij gecertificeerd reseller/partner zijn én ook de support kunnen verzorgen, soms met pakketten die door ons zelf zijn ontwikkeld. Waarom? Omdat ze extra functionaliteit toevoegen die (nog) niet aanwezig is in de bekende softwareproducten.

Dynamic People oplossingen

Financial Reporting Package

Werk jij ook nog steeds in Excel om je financiële analyses en rapporten te maken? Ondanks dat je een geavanceerd ERP systeem hebt, mis je de juiste koppeling naar een fijne reporting app. Frustrerend en inefficiënt als je terug moet naar Excel, om daar je data te analyseren en rapporteren. Bij Dynamic People hebben we precies voor deze uitdaging een tool ontwikkeld: het Financial Reporting Package.

Met Power BI hebben wij diverse standaard rapporten ontwikkeld, die aansluiten bij veel voorkomende financiële vraagstukken van klanten en prospect. Deze rapporten zijn gebsseerd op een data lake van de finance data uit uw ERP systeem. Doordat er direct toegang is tot de data, kun je zelf makkelijk rapporten maken of verrijken met andere financiële data. Rapporten die tot de standaard financial package behoren zijn: Trial balance report over time, Balance sheets, P&L statement, financial dashboards, expected payments per customer, customer aging reports.

Cloud4Commodities

Het Microsoft-landschap met zijn verscheidenheid aan apps is een van de meest complete en geavanceerde applicatie-platforms die er zijn. De ontwikkelingsafdeling van Dynamic People nam verschillende van deze applicaties en bouwde er hun grondstoffenhandellaag bovenop. Dit resulteerde in Cloud4Commodities, een door de branche erkende, door Microsoft gecertificeerde oplossing, die het volledige handelsproces omvat, van leads, aanvraag- en offertefase tot eindfactuur.

Know Your Customer

Digitaliseer en optimaliseer je KYC process met onze Dynamics 365 KYC oplossing. Volledig geintegreerd in Dynamics 365 profiteer je van alle voordelen die het Microsoft platform je biedt.

Trade Capture

Onze Cloud4Commodities Trade Capture module biedt een makkelijke, probleemloze manier om jouw transacties in een systeem vast te leggen.

FX Manager

FX Manager biedt best-practice voor het beheer van blootstelling aan vreemde valuta, heeft een korte implementatiecyclus, is betaalbaar, is schaalbaar en kan eenvoudig worden aangepast aan jouw bedrijfspraktijk.

Dynamic Products

Dynamic CPQ

Met Dynamic CPQ kun je alle offertes en bestellingen configureren op basis van jouw bedrijfsregels. Verander vandaag nog jouw verkoopproces, en zie morgen de impact op jouw klantrelaties.

Dynamic Reporter

Met Dynamic Reporter kun je uiterst eenvoudig en snel jouw Microsoft Dynamics CRM rapporten genereren met workflows en plugins. Voeg rapporten toe aan records en e-mails en haal door dit proces te automatiseren meer uit jouw CRM systeem.

Microsoft Oplossingen

Microsoft levert krachtige software met veel functionaliteit. Wij passen het aan uw (branche)behoefte aan en maken dat de software ook echt voor u werkt. Innovatieve totaaloplossingen waarbij alle bedrijfsprocessen in één centrale ERP en CRM softwareomgeving worden ondergebracht op basis van Microsoft Dynamics 365. Wij adviseren, implementeren, integreren én beheren bedrijfskritische oplossingen zoals AX, NAV en CRM.

Dynamic People is Microsoft Dynamics 365 Gold Partner voor CRM en ERP. Bovendien zijn wij lid van de Microsoft Enterprise Cloud Alliance, waardoor wij altijd actueel inzicht hebben in de toekomstige technologie en oplossingen en daarvan profiteren al onze relaties mee.
Voor het managen van alle projecten die wij uitvoeren, maken we gebruik van de Microsoft Sure Step Methode die door Microsoft is ontworpen voor het succesvol opleveren van Microsoft Dynamics CRM en NAV/AX projecten.

Dynamics 365 Sales

Altijd op de hoogte van alles wat er speelt bij jouw klanten. Verhoog jouw omzet!

Dynamics 365 Customer Service

Een moderne serviceorganisatie kan niet meer zonder een 360-graden klantbeeld.

Dynamics 365 Field Service

Een absolute meerwaarde voor elke servicegerichte organisatie.

Dynamics 365 Project Operations

Voorspel de projectwinstgevendheid en haal meer winst uit jouw projecten.

DYNAMICS 365 MARKETING

Door jouw prospects doelgericht te benaderen, maak je ze tot klant.

DYNAMICS 365 FINANCE

Realtime inzicht in de processen maakt dat je goed onderbouwde beslissingen neemt.

DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

De complete applicatiesuite die de kracht van Dynamics NAV naar de cloud brengt.

AZURE

Het cloud platform van Microsoft is betaalbaar en schaalbaar.

POWER BI

Business Intelligence verschaft inzicht in jouw bedrijfsvoering.

Partner Oplossingen

AMC Banking

AMC Banking ontwikkelt bankintegratieoplossingen om complexe cashmanagementtaken om te zetten in eenvoudige processen

Atlas

Krachtige rapportages uit verschillende databronnen zoals realtime data uit Dynamics AX.

ExFlow

Automatische factuurverwerking in AX verhoogt de effieciency en productiviteit van Accounts Payable.

Readsoft

Factuurdata inkloppen is niet meer van deze tijd. Optimaliseer jouw factuur-automatisering!