Component Modeling
Framework

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze CMF oplossing. Zorg voor meer slagkracht, stroomlijn processen en maak gebruik van het volle potentieel binnen jouw productontwikkeling. Til jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau en maak van jouw ideëen werkelijkheid met ons geavanceerd Component Modeling Framework.  

Innoverend

Benut AI optimaal.

Dankzij onze op tekst gebaseerde oplossing is AI eenvoudiger dan ooit tevoren te integreren in al jouw bedrijfsoplossingen. Dit low-code framework maakt native aanpassingen mogelijk, waardoor gepersonaliseerde functionaliteit en datavisualisatie mogelijk zijn.

Schaalbaar

Groei met CMF.

Breid de capaciteiten binnen jouw organisatie uit en maak groeiambities waar, dankzij een uitbreidbare architectuur die meegroeit met jouw onderneming – zonder de complexiteit.

Makkelijk te onderhouden

Hou het simpel en georganiseerd.

Onderhoud en update moeiteloos alle applicaties met ingebouwde versiebeheer, broncodebeheer en levenscyclusbeheer. Elke wijziging aan een component of applicatie wordt automatisch toegepast op alle andere onderdelen, wat uniformiteit garandeert, risico’s en fouten minimaliseert en het algehele beheerproces stroomlijnt.

Maatwerk

Werk flexibel en efficiënt.

Werk met een platform dat bruikbaar op elk webgebaseerd systeem. Wij kunnen al jouw voorkeuren integreren. Het allerbeste? Iedere medewerker kan in hetzelfde scherm blijven werken zonder van systeem te hoeven wisselen.

 

Geïntegreerd

Plug-in en versimpel processen.

Verbeter workflows met onze uitgebreide integratie met Dataverse en Microsoft Dynamics, waardoor jouw organisatie het volledige inzicht en controle krijgt over uw CPQ-processen, documentbeheer, klantcommunicatie en gegevens.

Klaar voor een demo?

Ontdek de
CMF toolbox!

CMF werkt volgens het principe van eenvoud en aanpasbaarheid, vergelijkbaar met een Lego-bouwset voor bedrijfsoplossingen. Het biedt de essentiële bouwstenen. Met CMF maak je gebruik van een reeks vooraf geassembleerde blokken die samen onze producttemplates vormen. Maak kennis met een aantal van onze favorieten! 

;

CPQ

Voor gestroomlijnde processen.

Onze integratie met Dataverse geeft jou de volledige controle. Beheer CPQ-processen, pas documenten aan en houd toezicht op communicatie – allemaal binnen jouw Dynamics Microsoft-omgeving. Deze synergie zorgt ervoor dat de bedrijfsworkflows in lijn blijven met jouw voorkeuren, wat zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring.

 

Data configurator

Waar complexe data naadloos overgaat in gebruiksgemak.

Geen complexe spreadsheets met lange berekeningen en potentiële risico’s meer. Met de CMF Data Configurator stroomlijn je gemakkelijk werkprocessen binnen je bestaande applicaties. Maak gebruik van portals om klantenbetrokkenheid te verhogen en genereer automatisch documenten, zoals PDF-bestanden. Dit alles terwijl je de volledige controle behoudt en het beheer altijd gemakkelijk blijft. Of het nu gaat om het vormgeven van datastructuren of het ontwerpen van gebruikerservaringen, CMF’s Data Configurator biedt ongekende flexibiliteit en precisie, wat zorgt voor hogere productiviteit en groei binnen jouw organisatie!

Smartforms

Creëer dynamische enquêtes, ideaal voor inspecties.

Een nieuw tijdperk voor gegevensverzameling en -analyse is aangebroken met CMF Smartforms. Deze intelligente formulieren bieden volledige aanpasbaarheid en toegankelijkheid. Je kunt enquêtes moeiteloos aan jouw specifieke behoeften aanpassen, en deze heb je op elk moment beschikbaar tijdens inspecties. Je verzamelt niet alleen gegevens; je verzamelt inzichten. Zo kun je de klantenbetrokkenheid én -tevredenheid verhogen!

HoE JE CMF OPERATIONEEL 
KRIJGT BINNEN JOUW ORGANISATIE.

1. Configureer

We onderzoeken hoe CMF jouw organisatie kan ondersteunen en configureren het naar jouw behoeften.
/

2. Integreer

We verzorgen een juiste integratie van CMF in jouw organisatie. 

3. Pas aan

Pas de bouwstenen geleidelijk zelf aan zodat ze helemaal passen bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.

4. Support

Geen functioneel beheerder binnen de organisatie? Wij bieden ondersteuning voor systeembeheer en updates.

Duik dieper in het
CMF Framework 

Geïnteresseerd geraakt in CMF en nieuwsgierig naar alle technische functionaliteiten? Download onze productsheet en ontdek alle geavanceerde functionaliteiten en aanpassingsmogelijkheden, die jou in staat stellen om efficiënte en doeltreffende oplossigen te creëren.

Download onze productsheet!

15 + 1 =

Ontdek de mogelijkheden!

Klaar om de mogelijkheden van CMF te verkennen? Plan vandaag nog een demo of neem contact met ons op voor meer informatie over hoe onze oplossingen uw bedrijf kunnen transformeren.

Of je nu op zoek bent naar informatie, vragen hebt, of gewoon hallo wilt zeggen, wij staan klaar om te helpen. Laten we een gesprek beginnen en samen de mogelijkheden verkennen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.