Artificial Intelligence Consulting

Benut het volledige potentieel van jouw bedrijf met geavanceerde AI-oplossingen.

In een steeds veranderende markt waarin Artificial Intelligence (AI) toegankelijk is voor alle bedrijven, vraagt voorop blijven lopen in de markt om anticipatie en innovatie. Dynamic People laat je niet alleen zien hoe AI een krachtig hulpmiddel kan zijn voor jouw bedrijfsvoering, ook zorgen we dat AI jouw bedrijf en de mensen daadwerkelijk verder brengt.

Wij leveren wat
Technologie belooft.

De voordelen van AI binnen jouw bedrijf

Artificial Intelligence opent deuren voor veel uiteenlopende toepassingen; het vergroot in no-time de concurrentiekracht. Samen verkennen we graag hoe het volledige potentieel van jouw bedrijf benut kan worden.

 • Geïnformeerde besluitvorming
  Onderbouwde bedrijfsbeslissingen door snelle analyses van grote hoeveelheden data, het herkennen van trends en inzichten, in combinatie met (op historische gegevens gebaseerde) voorspellingen en prognoses.
 • Procesoptimalisatie & efficiëntie
  Verhoogde efficiëntie en productiviteit door automatisering van tijdrovende routinetaken, wat meer ruimte biedt voor complexe en strategische activiteiten.
 • Klantgerichte personalisatie
  Hogere klanttevredenheid en verkoopkansen door het personaliseren van klantinteracties en ervaringen.
 • Voorspellende analyses & risicobeheer
  Effectief identificeren en managen van zowel financiële als operationele risico’s, door geavanceerde analysemethoden.
Benieuwd hoe Artificial Intelligence het verschil kan maken binnen jouw organisatie? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in, waarin we de kansen en mogelijkheden bespreken!

Wij leveren wat
Technologie belooft.

De voordelen van AI binnen jouw bedrijf

Wij geloven in de kracht van technologie én mensen. Daarom combineren we de mogelijkheden van AI met menselijke inzichten. Ons doel is om mensen boven zichzelf uit te laten stijgen en organisaties te laten excelleren met gebruiksvriendelijke AI-oplossingen. We nemen jouw business als uitgangspunt en zorgen dat de technologie jouw bedrijfsvoering versterkt. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Waarde voor elk bedrijfsonderdeel

Van HR tot warehousing: op elk bedrijfsonderdeel kan AI toegevoegde waarde leveren. Veel taken zijn al beschikbaar binnen traditionele applicatielogica. Pas wanneer deze geïntegreerd worden met AI, zijn ze aanzienlijk sneller, efficiënter en autonomer.

HR

 • Geïntegreerde chatbot voor vragen over het arbeidshandboek, verlofaanvragen, ziektemeldingen, enz. (bijv. met gebruik van Power Virtual Agent)
 • Generatie van arbeidscontracten op basis van templates

Finance

 • Verwerking van binnenkomende facturen en aanmaken van uitgaande facturen in diverse formaten
 • Declaratie-applicaties
 • Automatische bankverwerking
 • ‘Know Your Customer’ processen

Verkoop

 • Automatische verwerking van orders via e-mail (trade capture)
 • Genereren van offertes en presentaties

Inkoop

 • Automatische beoordeling van inkoopaanvragen op basis van vastgestelde criteria

Warehousing

 • Voorstellen voor het selecteren van de beste batch
Zie je mogelijkheden om één van de bedrijfsonderdelen te optimaliseren met AI? We gaan graag met je op verkenning tijdens een vrijblijvende kennismaking!

Wat is Artificial Intelligence?

Wat is Artificial Intelligence nou precies? En vooral: “Hoe kan ik het inzetten in mijn bedrijf?” Dat zijn veelgestelde vragen door klanten. Artificial Intelligence onderscheidt zich van andere technologieën door zijn vermogen om uit ongestructureerde data lering te trekken en zelfstandig vervolgacties te formuleren. Recentelijk heeft het een enorme ontwikkeling doorgemaakt, waardoor het nu beschikbaar is voor alle bedrijven. Deze vooruitgang stelt ons in staat sneller, efficiënter en foutlozer te werken. 

Plan een gesprek in!

Met onze expertise in business consultancy en ervaring in het implementeren van AI-oplossingen in organisaties, begeleiden we je graag door het gehele traject. Laten we in contact komen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.