Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

Cloud4Commodities

Bent u op zoek naar het beste ondersteunende systeem voor uw handelsorganisatie? Cloud4Commodities maakt dat u vat krijgt op het gehele salesproces.

Omdat standaardoplossingen niet toereikend blijken, heeft de development afdeling van Dynamic People op basis van klantwensen Cloud4Commodities ontwikkeld om alle bedrijfskritische handelsprocessen te managen. Daarbij maken we maximaal gebruik van de krachtige Microsoft Dynamics 365 CRM functionaliteit.

Modules voor Client Onboarding, Quality & Control, Quote to Order, Operations en …

Wanneer u internationaal zaken doet heeft u te maken met verschillende btw-tarieven, accijnzen, valuta, tijdzones, certificeringen etc. Dat vraagt om een systeem waarin al die product-, land- en klantspecifieke parameters eenvoudig kunnen worden ingevoerd en dan automatisch op de juiste wijze voor elke deal worden toegepast. Een trader moet tegenwoordig lean en mean opereren en dan is goed counterparty beheer van groot belang. Met Cloud4Commodities – door Microsoft gecertificeerd als brancheoplossing – kunt u eenvoudig alle data interfacen en zorgen dat afdelingen bedrijfsbreed samenwerken en informatie delen.

Cloud4Commodities omvat en managet het lead to sales proces, Client Onboarding, externe portal, backoffice-taken en het beheer van masterdata.

CRM4Commodities-l

Voor welke markten is Cloud4Commodities?

  • Soft commodities (bijv. zuivel, tarwe, rijst, maïs)
  • Hard commodities (bijv. goud, zilver, koper, aluminium)
  • Energie/ emissies (bijv. EUA, CER, aardgas en benzine)

Voor welke bedrijfsgrootte?

Kleine tot middelgrote bedrijven kunnen profiteren van Cloud4Commodities. Het maakt gebruik van het Microsoft Dynamics 365 cloudplatform en is verkrijgbaar als een Software-as-a-Service-oplossing. Daarom is het schaalbaar en betaalt u naargelang uw groei.

Voordelen

transparant
Transparant
  • De beste zakelijke beslissingen maken vereist volledige transparantie van gegevens. Het gebruik van onderstaande functies zal helpen om uw gegevens te visualiseren en u de mogelijkheid bieden om deze beslissingen te nemen.
efficient
Efficiënt
  • Snelle input en actuele data maken het verschil tussen falen en succes. Maak gebruik van onderstaande functies om uw decisionmakers te voorzien van alle relevante gegevens, op het moment dat ze het nodig hebben.
riskreducing
Risicoverlagend
  • Elk proces in de organisatie kan gemakkelijk een risico worden als het niet van dichtbij wordt gevolgd. De ingebouwde functies helpen u bij het beheren van risico's.
lean
Lean
  • Een snelle reactie op veranderende situaties vereist een lean IT-omgeving. Gebruik onderstaande functies om compact te blijven en uw organisatie en derden te laten profiteren.

Modules

CRM4Commodities_KYC

Know your Customer

Maak doordachte handelsbeslissingen door het risico en de financiële positie van uw klanten inzichtelijk te hebben.

CRM4Commodities_QUOTE

Offertes en marges

Ontvang inzicht in de winstgevendheid via vooraf gedefinieerde calculatiesjablonen, startend op offerteniveau.

CRM4Commodities_Mobile-Optimised

Mobiel geoptimaliseerd

Manage uw taken vanaf elk apparaat op elk moment, zelfs offline.

Cloud4Commodities wordt constant verder verrijkt qua functionaliteit

Wij ontwikkelen het product door op basis van kennis en ervaring én de gebruikerswensen. Van die (maatwerk)ontwikkelingen profiteren al onze relaties mee, waarbij u uiteraard alleen betaalt – een vaste fee per maand – voor die onderdelen die u wilt gebruiken.

De ervaring van onze klanten

“Cloud4Commodities helps us with deal capturing and matching. We now have one central system for upfront matching and positioning of our assets. We use the solutions to simplify client onboarding following MifiD II compliancy, VAT ruling and it gives us a perfect overview of the stakeholders landscape.”

Wouter Kolk | CFO, ACT Commodities