Windows Loader

Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

Trade &

Commodities

Behoefte aan een accuraat en actueel overzicht?

Als trader heeft u behoefte aan altijd actuele, accurate (klant)informatie. In dit digitale tijdperk kunt u in het (inter)nationale handelsgoederenverkeer niet meer zonder een geïntegreerd ondersteunend systeem dat vraag en aanbod snel samenbrengt en de verschillende processen naadloos op elkaar aan laat sluiten.

De handel in ‘commodities’ beleeft woelige tijden. Klimaatverandering heeft zijn weerslag op de oogsten wereldwijd. De strijd om grondstoffen tussen de voedselindustrie en de producenten van biobrandstoffen maken dat het speelveld verandert. De financiële markten zijn in beweging met grote koersfluctuaties als gevolg. Alles gaat sneller dan ooit en dan is het zaak om uw klant door en door te kennen, want alleen dan bent u in staat de klanten ook optimaal te bedienen. Een goed functionerend CRM systeem is dan ook onontbeerlijk in deze sector.

Het is cruciaal om op alle gebieden een vinger aan de pols te houden en te weten wat de precieze positie is qua forex- en termijncontracten en hedge accounting. Wordt het een ERP of een CRM systeem, of wordt het een combinatie van beide?

 

Commodities2

Specifieke brancheoplossingen

Bij Dynamic People begrijpen we waar u behoefte aan hebt. Bewezen oplossingen hebben wij meerdere malen geïmplementeerd. Maar we gaan verder dan standaard. De development afdeling van Dynamic People heeft speciaal vanuit de klantwens CRM4Commodities ontwikkeld. CRM4Commodities ondersteunt u optimaal op alle fronten. Het mooie is dat u stapsgewijs kunt beginnen en de functionaliteit kunt stapelen. Laagdrempelig, eenvoudig te implementeren en direct resultaatverhogend!

Microsoft Producten:

Alles

In branch:

Alles
Visual

Wilt u sparren met een partner

met kennis van (uw) zaken?

Neem contact op