Windows Loader

Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

Trade &

Commodities

DP-PORTRET-LOW-RES-voor-WEB-490

Interesse?

Bel dan vrijblijvend met Christian Bakker

+31 (0)20 303 24 70 Neem contact op

Trade & Commodities

Traders hebben behoefte aan altijd actuele, accurate (klant)informatie. Wordt het een ERP of een CRM? Wij combineren voor u het beste van beide in één omgeving!

In dit digitale tijdperk kunt u in het (inter)nationale handelsgoederenverkeer niet meer zonder een geïntegreerd ondersteunend systeem dat vraag en aanbod snel samenbrengt en de verschillende processen naadloos op elkaar aan laat sluiten.

De handel in ‘commodities’ beleeft woelige tijden. Klimaatverandering heeft zijn weerslag op de oogsten wereldwijd. De strijd om grondstoffen tussen de voedselindustrie en de producenten van biobrandstoffen maken dat het speelveld verandert. De financiële markten zijn in beweging met grote koersfluctuaties als gevolg. Alles gaat sneller dan ooit en dan is het zaak om uw klant door en door te kennen, want alleen dan bent u in staat de klanten ook optimaal te bedienen. Een goed functionerend CRM systeem is dan ook onontbeerlijk in deze sector.

Het is cruciaal om op alle gebieden een vinger aan de pols te houden en te weten wat de precieze positie is qua forex- en termijncontracten en hedge accounting. Wordt het een ERP of een CRM systeem, of wordt het een combinatie van beide?
Bij Dynamic People weten we waar u behoefte aan hebt. We leveren bewezen oplossingen zoals DycoTrade. Deze Microsoft gecertificeerde Dynamics AX brancheoplossing is speciaal ontwikkeld voor grondstoffen- en handelsorganisaties. Maar we gaan verder dan standaard en de development afdeling van Dynamic People heeft ook CRM4Commodities ontwikkeld dat u optimaal ondersteunt op alle fronten. Het mooie is dat u stapsgewijs kunt beginnen en de functionaliteit kunt stapelen. Laagdrempelig, eenvoudig te implementeren en direct resultaatverhogend!

Visual

Wilt u sparren met een partner

met kennis van (uw) zaken?

Neem contact op