Over ons

Technologie is veelbelovend, Wij maken onze beloftes waar

Dynamic People is de Microsoft Solutions Partner die ERP en CRM echt laat samenwerken. Sinds de start in 2006 gaan wij verder waar anderen stoppen. Hokjes denken is ons vreemd en daarmee is Dynamic People allesbehalve een traditioneel IT-huis.

Wij beperken ons niet tot een enkel onderdeel van de bedrijfsvoering, maar overzien het grotere geheel en leggen de noodzakelijke dwarsverbanden. Zo automatiseren en optimaliseren we de bedrijfsprocessen en laten we onze klanten maximaal profiteren van de hedendaagse technologie.

ERP of CRM? ERP én CRM! Geïntegreerde oplossingen die u structureel vooruit helpen. Daarbij maken we gebruik van bewezen technologie, daar waar nodig aangevuld met onze in eigen beheer ontwikkelde softwaretools. Onze consultants trekken samen met u op. Wij zijn uw Microsoft Dynamics 365 advies- en implementatiepartner die u compleet ontzorgt.

Onze Visie

Onze ambitie is om de nummer 1 Microsoft platformtechnologie- en consultancy partner voor Commodity, Trade en Financials in Europa te worden

Onze Missie

We streven naar partnerschappen die gecombineerde groei bevorderen: samen groeien met onze klanten en partners, maar ook samen groeien met onze medewerkers

Onze Strategie

We bereiken dit door grondstoffen-, handels- en financiële organisaties te verbeteren en te versterken, zodat ze kunnen gedijen in hun respectievelijke sectoren

Enkele van onze vaste teamspelers

Niels Minnee

Power Platform Specialist

Lees meer

Jeroen Bunck

Algemeen Directeur

Lees meer

Oscar Zeekant

Chief Operating Officer

Lees meer

Sebastian Goy

Product Development Manager

Lees meer

Nienke Verweij

Dynamics 365 Finance Specialist

Lees meer

Ingrid den Heijer

Dynamics 365 Specialist & Project Manager

Lees meer

Eline Blom

Dynamics 365 Consultant

Lees meer

Pim van der Kwaak

Dynamics 365 Specialist

Lees meer

Michel Lecluse

Managing Partner & Lead Consultant

Lees meer

Natasja Franzini

BI Consultant

Lees meer

Mike van Ophem

Dynamics 365 BI & Azure Specialist

Lees meer

Evert van Heeringen

Business Consultant

Lees meer

Bente Bucker

Head of Culture

Lees meer

Wouter de Jong

Business Consultant & Project Manager

Lees meer

Emiel Dekker

Administratief Supervisor

Lees meer

Anno de Ridder

Project- en Security Manager

Lees meer

Dennis Barhorst

BI Consultant

Lees meer

Jorgen Tol

Developer

Lees meer

Stéphan Kamerbeek

Dynamics 365 Senior Business Consultant

Lees meer

Ingrid van Dam

Dynamics 365 Senior Business Consultant

Lees meer

Kimberly Schouten

Project Planner Lead

Lees meer

Marwin Hogeterp

D365 CE/Power Platform Consultant & Solution Architect

Lees meer

Rick van Hemmen

Finance & Supply Chain Service Consultant

Read more

Maaike Polman

Service Delivery Manager

Lees meer

Onze partners

Atlas levert krachtige software voor het eenvoudig genereren van rapporten. Vanwege de consequente doorontwikkeling passen wij het sinds jaren tot grote tevredenheid toe bij onze relaties.

Het Zweedse SignUp Software verovert met ExFlow de hele wereld. In Nederland implementeren wij als Authorised Partner ExFlow als dé oplossing voor geautomatiseerde factuurverwerking.

Deze softwaregigant heeft de wereld veranderd en verrast telkens opnieuw met nieuwe functionaliteit. Dynamic People is Microsoft Solution Partner voor ERP en Silver Partner voor CRM.

ReadSoft wordt door ons ingezet in projecten als zelflerend intelligent OCR-systeem dat het handmatig overtypen van data overbodig maakt. Een prachtig product van een innovatief concern.

Nederland ICT is de branchevereniging van de ICT-sector. Dynamic People is actief lid van Nederland ICT en onze leveringsvoorwaarden zijn conform de daar gedefinieerde richtlijnen opgesteld.

TIE Kinetix biedt technologische oplossingen voor e-facturatie en supply chain-beheer, waarmee bedrijven hun processen kunnen automatiseren en efficiënter kunnen samenwerken met handelspartners.

Trees for All bevordert herbebossing en duurzaam bosbeheer om klimaatverandering tegen te gaan door bomen te planten, ecosystemen te herstellen en samen te werken met gemeenschappen voor een groenere toekomst.