Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

Over Ons

Technologie is veelbelovend,
wij maken onze beloftes waar.

Dynamic People is de Microsoft GOLD partner die ERP en CRM echt laat samenwerken. Sinds de start in 2006 gaan wij verder waar anderen stoppen. Hokjes denken is ons vreemd en daarmee is Dynamic People allesbehalve een traditioneel IT-huis.

Wij beperken ons niet tot een enkel onderdeel van de bedrijfsvoering, maar overzien het grotere geheel en leggen de noodzakelijke dwarsverbanden. Zo automatiseren en optimaliseren we de bedrijfsprocessen en laten we u maximaal profiteren van de hedendaagse technologie. ERP of CRM? ERP én CRM!

Geïntegreerde oplossingen die u structureel vooruit helpen. Daarbij maken we gebruik van bewezen technologie, daar waar nodig aangevuld met onze in eigen beheer ontwikkelde softwaretools. Onze consultants trekken samen met u op. Wij zijn uw Microsoft Dynamics 365 advies- en implementatiepartner die u compleet ontzorgt.

Onze visie
Onze ambitie is om de nummer 1 Microsoft platformtechnologie- en consultancypartner voor Commodity, Trade en Financials in Europa te worden.

Onze missie
We streven naar partnerschappen die gecombineerde groei bevorderen: samen groeien met onze klanten en partners, maar ook samen groeien met onze medewerkers

Onze Partners