Meet the Team

Emiel Dekker
Photo of Ingrid van Dam

Wie is Emiel Dekker?

Administratief Supervisor

Waar kom je vandaan?

Ik ben Nederlander. Sinds een jaar woon ik in de stad Amersfoort. Maar ik ben in Amsterdam geboren en heb het grootste deel van mijn leven ook in deze stad gewoond.

Welke opleiding heb je genoten?

Ik heb Logistiek en Technisch Transportmanagement gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam.

Wat is je rol en wat vind je het leukste aan je baan?

Binnen Dynamic People heb ik een vrij flexibele rol. Aan de ene kant liggen mijn verantwoordelijkheden bij het factureren van uren en abonnementen richting onze klanten, maar ik help ook mee op het gebied van HR, Marketing en Services en Support. Ook onderdeel van mijn werk is de rol van office manager. Deze mix van deze verschillende activiteiten en verantwoordelijkheden is wat ik het leukste vind aan mijn baan.

Heb je hobby’s of passies naast je werk?

In mijn vrije tijd is mijn hobby fotografie en (digitale) foto-ontwikkeling. Mijn interessegebied is landschaps- en stadsfotografie en portretfotografie. Ik heb jarenlang foto-cursussen gegeven in Amsterdam, voornamelijk aan expats.

Wat is jouw lievelingseten en heb je stiekem een zwak voor bepaalde lekkernijen?

Mijn favoriete gerechten zijn traditionele Nederlandse gerechten, Italiaanse pasta’s en pizza’s, en Indonesische rijsttafel-gerechten. Ik hou niet van schelpdieren of asperges en spruitjes. Ik heb wel een sterke voorliefde voor goede chocolade.

Als je zou moeten kiezen, welk TV-programma of tekenfilmkarakter zou je zeggen dat jou het beste omschrijft?

Ik geloof dat ik een unieke combinatie ben van de charme en het uiterlijk van Don Draper (Mad Men) en de onhandigheid van Wile E. Coyote (Looney Tunes).

Last but not least, wat vind je zo geweldig aan ons bedrijf en welke kernwaarde spreekt jou het meeste aan?

Heel bijzonder aan werken bij Dynamic People, en wat ik het meest waardeer, is hoe we echt om elkaar geven. Het is niet alleen hard werken en deadlines halen, en het is niet alleen fun en games, maar we zijn er ook voor elkaar als mensen worstelen met privé of werk. We vieren de hoogtepunten en steunen elkaar bij de dieptepunten.

Also want to work

at Dynamic People?