Meet the Team

Oscar Zeekant

Wie is Oscar Zeekant?

Manager Operations, Services & HR

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren en opgegroeid in het Noord-Hollandse Purmerend. Via Amsterdam nu happy living in Amstelveen. Dus als het kan … lekker op de fiets naar kantoor.

Welke opleiding heb je genoten?

Ik heb werktuigbouwkunde, commerciële techniek gestudeerd en daarna een Post-HBO Business Intelligence gedaan. Learning every day…

Wat maakt Dynamic People uniek?

Vanaf het begin is Dynamic People al actief in het gehele Dynamics 365 spectrum. Iedereen is enthousiast en wil van elk project een succes maken. Daarnaast is er veel betrokkenheid en eigen initiatief om de laatste ontwikkelingen toe te passen en te delen. Het is mooi om deel uit te maken van een groep entrepreneurs die samen met de klant meebouwt en meedenkt aan hun digitale transformatie.

Wat is je rol binnen Dynamic People?

Ik heb een hybride rol en ben zowel intern als extern betrokken bij de organisatie en onze klanten. Het is super om nog met de Dynamics 365 materie bezig te zijn, collega’s te coachen en daarnaast mee te kunnen bouwen aan het succes van Dynamic People. Binnen het managementteam ben ik verantwoordelijk voor Operations en HR.

Wat vind je belangrijk in een baan en wat maakt het werken bij Dynamic People zo leuk?

De ruimte om je te ontwikkelen, te challengen en ge-challenged te worden. We doen het met elkaar voor onze klanten. Succes zit hem in de teamsamenstelling en omgang. Hard werken maar ook tijd om lekker te sporten of andere activiteiten. Daarnaast vind ik zelfstandigheid en zelfsturend belangrijk. We streven een ‘platte’ organisatie na . Het IT-landschap verandert snel en daarom besteden we intern veel tijd aan innovatie en nieuwe business cases.

Heb je een bijzondere passie/hobby?

Ik ben een fanatieke sportfan, maar heb een passie voor watersport en zeilen in het bijzonder. Ik heb ruim 10 jaar op professioneel niveau catamaran gezeild en in de wereldtop mee gedraaid. Zonder teamwork was dat nooit gelukt en dat pas ik zakelijk ook toe.

Also want to work

at Dynamic People?