Meet the Team

Pim van der Kwaak

Wie is Pim van der Kwaak?

chief commercial officer

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren en opgegroeid in Noordbroek, op het platteland van Groningen. Inmiddels woon ik in Meerstad, aan de rand van de stad Groningen.

Welke opleiding heb je genoten?

Ik heb Technische Bedrijfskunde IT gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Wat maakt Dynamic People uniek?

Dynamic People is kleine organisatie met slimme en hard werkende mensen. Het is een hele platte organisatie, waarbij iedereen voor elkaar klaar staat. Op die manier zijn we in staat om bestaande en nieuwe klanten snel te helpen en dat maakt ons uniek.

Wat is je rol binnen Dynamic People?

Binnen Dynamic People ben ik Dynamics 365 specialist met focus op Dynamics 365 for Customer Engagement (CRM) en het PowerPlatform. Mijn rol bestaat uit het leggen van het eerste contact bij klanten om te werken naar een mogelijke oplossing en bij bestaande klanten uit het bespreken van een vervolg op de bestaande implementatie.

Wat vind je belangrijk in een baan en wat maakt het werken bij Dynamic People zo leuk?

Voor mij is het belangrijk dat ik genoeg eigen verantwoordelijkheden heb en vrijheid om mijn werk en tijden zelf in te delen. Die ruimte krijg ik volop bij Dynamic People en dat maakt dat ik elke dag met veel energie en plezier aan het werk ga.

Wat zijn je ambities?

Ik ben ervan overtuigd dat het klanten helpt om meer vanuit de standaard te werken. Dat wil zeggen dat ik focus op het standaard implementeren van de tools van Microsoft die wij aanbieden en tegelijkertijd te kijken naar het bieden van een toekomst bestendige oplossing die grotendeels voldoet aan de klantwensen.

Heb je een bijzondere passie/hobby?

Ik denk dat Lego mijn bijzondere passie is. Van kinds af aan ben ik bezig met het af en opbouwen van Lego steden. Het creatieve bouwen en de vele mogelijkheden zorgen na al het drukke werk voor rust in mijn hoofd.

Also want to work

at Dynamic People?