Meet the Team

Bente Bucker

Wie is Bente Bucker?

Head of Culture

Waar kom je vandaan?

Ik ben opgegroeid in Wormer, een dorpje dat tussen Alkmaar en Amsterdam in ligt. Toen ik 18 was besloot ik naar Amsterdam te verhuizen en daar woon ik nog steeds!

Welke opleiding heb je genoten?

Na 2 jaar Media, Informatie en Communicatie gedaan te hebben op de Hogeschool van Amsterdam, ben ik overgestapt naar VU om Communicatiewetenschap te studeren.

Wat maakt Dynamic People uniek?

Lekker cliché, maar toch: de mensen! Maar ook de platte organisatiestructuur en ruimte voor initiatief vind ik wat Dynamic People uniek maakt.

Wat is je rol binnen Dynamic People?

Ik ben verantwoordelijk voor de Marketing bij Dynamic People. Dat kan heel breed zijn! Van evenementen tot Webinars tot interne borrels. Maar ook het bijhouden van alle nieuwe informatie en het updaten van de website hoort erbij. Ik vind het leuk mij met van alles bezig te houden en ben graag betrokken. Gelukkig is daar hier heel veel ruimte voor en krijg je vrijheid dat ook te doen.

Wat vind je belangrijk in een baan en wat maakt het werken bij Dynamic People zo leuk?

Wanneer ik ergens ga werken vind ik het belangrijk dat er de vrijheid en ruimte is jezelf te ontwikkelen. Ik werk graag samen met mensen en vind het fijn om snel te kunnen schakelen, ergens waar korte lijnen zijn ga ik goed op! Bij Dynamic People is dit allemaal aanwezig en dat maakt het ook erg leuk hier te werken. Initiatief wordt zeer gewaardeerd en aangemoedigd, dat werkt erg fijn voor mij. En net zo belangrijk: we zijn een hecht team. Naast werken worden er bootcamps georganiseerd, maar ook borrels en spelletjesavonden. Ook dat hoort erbij.

Wat zijn je ambities?

Het lijkt me supertof Dynamic People naar een hoger niveau te tillen. We groeien al onwijs, maar het kan altijd beter! Ik hoop dat ik mijn aandeel daar ook in kan brengen.

Heb je een bijzondere passie/hobby?

Ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Daarom maak ik vaak aftermovies van vakanties of weekendjes weg, of schuif ik achter de piano na een lange dag. Maar ook een middagje boulderen wordt ik heel gelukkig van.

Wat is je levensmotto?

Niet per se een levensmotto, maar wel een uitspraak waar ik mij graag aan hou in het leven:

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” (Pippi Langkous)

Also want to work

at Dynamic People?