Meet the Team

Marwin Hogeterp
Photo of Ingrid van Dam

Wie is Marwin Hogeterp?

D365 CE/Power Platform Consultant & Solution Architect

Waar kom je vandaan?

Hooglanderveen (Amersfoort)

Welke opleiding heb je genoten?

Bedrijfskundige Informatica op de Hogeschool Utrecht

Wat is je rol en wat vind je het leukste aan je baan?

Ik ben werkzaam als D365 CE/Power Platform Consultant & Solution Architect, waarbij ik verschillende rollen vervul, afhankelijk van het project. In sommige projecten fungeer ik als Lead Consultant en Solution Architect. In andere gevallen ben ik alleen de Lead Consultant. Daarnaast werk ik samen met de klant in bepaalde projecten om het grotere plaatje te overzien en het ontwerp op hoog niveau te bedenken, waarbij ik mijn collega’s de daadwerkelijke implementatie laat doen.

Heb je hobby’s of passies naast je werk?

Mijn grootste hobby was volleyballen, maar helaas kan ik dit door een blessure niet meer doen. Nu vind ik het heerlijk om naar voetbal te kijken, tijd door te brengen met mijn familie en te reizen.

Wat is jouw lievelingseten en heb je stiekem een zwak voor bepaalde lekkernijen?

Ik ben verschrikkelijk met eten. Volgens veel mensen (zoals mijn vrouw) houd ik niet van veel voedsel en is het moeilijk om veel gezond eten te maken. Als ik mijn favoriete eten kan kiezen, is het waarschijnlijk ‘kip tandoori’.

Als je zou moeten kiezen, welk TV-programma of tekenfilmkarakter zou je zeggen dat jou het beste omschrijft?

Het is moeilijk te zeggen dat een tv-show of tekenfilmkarakter mij echt definieert, maar wanneer ik kijk naar ‘Mike Ross’ uit de serie ‘Suits’, kan ik me er wel een beetje mee identificeren. Hij is iemand die problemen oplost met creatieve en out-of-the-box oplossingen en niet bang is om nee te zeggen. Dit komt omdat ik ook graag een andere benadering kies dan anderen zouden doen.

Last but not least, wat vind je zo geweldig aan ons bedrijf en welke kernwaarde spreekt jou het meeste aan?

Hetgeen wat ik het meest waardeer aan Dynamic People zijn de mensen die er werken. Er is altijd plezier en bereidheid om elkaar te helpen bij elk probleem dat zich voordoet. Daarnaast waardeer ik echt het kennisniveau van iedereen. Dynamic People heeft een hoog aantal deskundige medewerkers.

Also want to work

at Dynamic People?