Meet the Team

Wouter de Jong

Wie is Wouter de Jong?

Project Manager

Waar kom je vandaan?

Geboren in Den Helder, gestudeerd in Leeuwarden en nu woonachtig in Amstelveen

Welke opleiding heb je genoten?

Business Administration aan Stenden University International Hotel Management Leeuwarden. Nadien diverse cursussen en deelopleidingen met betrekking tot actuele ontwikkelingen op het gebied van management, IT en projecten.  Eigenlijk leer ik nog elke dag…

Wat maakt Dynamic People uniek?

Binnen Dynamic People is er veel ruimte voor initiatief, ontwikkeling en zelfontplooiing. Ondanks het feit dat het een kleine organisatie is, zijn we als team in staat om hoogwaardige producten te ontwikkelen welke echt het verschil maken voor een opdrachtgever.    

Wat is je rol binnen Dynamic People?

Ik heb een gevarieerde rol binnen Dynamic People. Zo ben ik verantwoordelijk voor diverse projecten maar help ik ook bij business consultancy vraagstukken en diverse sales activiteiten.

Wat vind je belangrijk in een baan en wat maakt het werken bij Dynamic People zo leuk?

Ik haal veel plezier uit mijn werk als initiatief en ondernemerschap wordt gestimuleerd. Samen werken aan de beste oplossing en ook gewoon zaken proberen. Niks doen is in mijn optiek geen optie. Dit maakt het werken voor Dynamic People ook zo leuk omdat deze ruimte volop geboden wordt. Daarnaast wordt er ook echt in teamverband gewerkt het is een platte organisatie maar wel in staat om heel snel te schakelen en echt hoogwaardige producten op te leveren. Daarnaast is het motto ook “Work hard, play hard!”. Naast het werk is er veel aandacht voor ontspanning en persoonlijke ontwikkeling!

Wat zijn je ambities?

Het continue op zoek zijn naar de beste oplossing welke meerwaarde creëert voor ons opdrachtgevers maar ook voor Dynamic People. Verder het ontwikkeling en beter maken van mensen in ons organisatie! En vooral elke dag plezier hebben in hetgeen je doet!

Heb je een bijzondere passie/hobby?

Na mijn werk kun je me veelal terugvinden in de keuken en om ervoor te zorgen dat ik niet al te veel uitdij loop ik regelmatig hard of zit ik graag op mijn racefiets!  

Wat is je levensmotto?

De zin van het leven die schrijf je zelf dus pluk de dag!

Also want to work

at Dynamic People?