Meet the Team

Kimberly Schouten
Photo of Ingrid van Dam

Wie is Kimberly Schouten?

Project Planner Lead

Waar kom je vandaan?

Ik kom uit Nederland. Ik ben geboren in Den Helder, heb tot mijn 14e in Tiel gewoond en ben toen verhuisd naar Hoorn waar ik 20 jaar heb gewoond. Nu woon ik sinds 3 jaar in Oudkarspel met mijn partner.

Welke opleiding heb je genoten?

Ik heb International Business and Languages gestudeerd in Alkmaar. Ik volgde Franse en Spaanse lessen. Helaas is Spaans niet echt blijven hangen, maar mijn Frans is redelijk denk ik 😅

Wat is je rol en wat vind je het leukste aan je baan?

Ik ben planner (officiële functietitel is: Project Planner Lead) en ik zit bovenop de resourceplanning, zorg ervoor dat resources goed worden geboekt en probeer mijn collega’s te informeren en adviseren over de beschikbaarheid van onze resources. Ik ga ook elke week achter iedereen aan voor hun timesheets. Het is belangrijk dat iedereen ze op tijd inlevert, zodat ons financiële proces soepel kan verlopen.

Wat ik het leukste vind aan mijn werk is dat ik dagelijks met veel collega’s spreek. Niet alleen mijn eigen team, maar ook veel consultants en andere collega’s. Ik voel me niet alleen onderdeel van het projectmanagementteam, maar ik voel me verbonden met alle teams.

Heb je hobby’s of passies naast je werk?

Ik hou van kunst en ambacht, je zult me vaak bezig zien met een of ander kunstproject. Of het nu een klein knutselwerkje is om uit te delen bij de opvang van mijn kinderen, het maken van kunstwerken van oud speelgoed of zelfs het maken van digitale kunst met behulp van midjourney AI-technologie.

Ik kan ook graag Netflix series kijken of gewoon lekker swipen op TikTok met een kopje thee en een dekentje op de bank. Vroeger trainde ik karate en ik ben van plan dat later dit jaar weer op te pakken.

Wat is jouw lievelingseten en heb je stiekem een zwak voor bepaalde lekkernijen?

Het is moeilijk kiezen aangezien ik van de meeste gerechten kan genieten. Maar mijn favoriet is Italiaans eten, ik hou van pasta. Hoe eenvoudiger, hoe beter. Zoals mijn collega’s wel weten, hou ik ook van chocolade, mijn huidige favoriet is pure chocolade met sinaasappel.

Als je zou moeten kiezen, welk TV-programma of tekenfilmkarakter zou je zeggen dat jou het beste omschrijft?

Ik heb chat GPT gevraagd deze vraag te beantwoorden omdat ik er geen kon bedenken. Dit is het antwoord waar het mee kwam:

Op basis van de eigenschappen die je hebt beschreven, is een stripfiguur die in me opkomt Marge Simpson uit “The Simpsons.” Marge staat bekend als sociaal, zorgzaam en eerlijk, en ze geeft haar familie en vrienden vaak een gevoel van stabiliteit en warmte. Ze staat ook bekend om haar gevoel voor humor en haar vermogen om vreugde te vinden in de alledaagse momenten van het leven. Als moeder belichaamt ze de verzorgende en beschermende kwaliteiten die horen bij het moederschap. Over het algemeen lijkt Marge’s relateerbare en nuchtere persoonlijkheid overeen te komen met de eigenschappen die je hebt beschreven.

Ik weet niet zeker of ik Marge zou hebben gekozen, ik ben liever een stoer iemand als Daenerys Stormborn of House Targaryen, the First of Her Name, Queen of the Andals and the First Men, Protector of the Seven Kingdoms, the Mother of Dragons, the Khaleesi of the Great Grass Sea, the Unburnt, the Breaker of Chains. Ik bedoel, dat klinkt veel cooler. Ze bleek achteraf gezien toch een beetje gek…… Ach ja, kan ook aan mij liggen 😉

Last but not least, wat vind je zo geweldig aan ons bedrijf en welke kernwaarde spreekt jou het meeste aan?

Ik werk graag voor Dynamic People, ik heb het gevoel dat ik mezelf kan zijn. Ik kan zowel thuis als op kantoor werken. Er is ruimte om te leren en initiatieven te tonen. Dynamic People verwacht dat we hard werken, maar er is ook tijd voor ontspanning en plezier. Dat weten en voelen we door de evenementen die worden georganiseerd en de manier waarop ze voor hun personeel zorgen. 😊

Also want to work

at Dynamic People?