Meet the Team

Jeroen Bunck

Wie is Jeroen Bunck?

CEO Dynamic People

Waar kom je vandaan?

Ik ben woonachtig in de randstad van Amsterdam.

Welke opleiding heb je genoten?

Register Accountancy (RA) in Amsterdam

Wat maakt Dynamic People uniek?

See the solution, be the solution. Waar we met een klant mee kunnen kijken, kunnen we een klant echt helpen en het verschil maken. Dynamic People opereert bij voorkeur als partner en niet zo zeer als leverancier.

We leveren het Microsoft Dynamics 365 portfolio op zijn breedst. Alle componenten die vandaag de dag bij een moderne ERP/CRM Cloudoplossing thuis horen. Producten als Microsoft Dynamics Finance &Operations, Customer Engagement, Field Service, Marketing Automation, PowerBI, Azure, Portals, PowerApps. Onze ervaring is dat bij veel projecten een combinatie van deze producten uiteindelijk nodig is om echt verder te komen.

Wat is je rol binnen Dynamic People?

Ik ben de CEO. In 2007 zijn we begonnen met twee mensen en nu zijn we met ruim 110 ‘dynamic people’. Het financiële component is nog steeds een belangrijk onderdeel van onze diensten. We hebben klanten in vermogensbeheer, banken, maar ook commodityklanten waarbij valuta, posities en waarderingen heel belangrijk zijn.

Wat vind je belangrijk in een baan en wat maakt het werken bij Dynamic People zo leuk?

Elke dag is anders en het geeft veel uitdagingen. Zeker met de nieuwe marktontwikkelingen die heel snel gaan is het een kunst om de juiste componenten in te zetten bij de juiste klanten.

Wat zijn je ambities?

Ik geloof in best of breed. We streven er elke dag naar om het maximale uit de systemen te halen voor onze klanten. Door zowel Microsoft als niet-Microsoft producten met elkaar te koppelen. Bij voorkeur door het inzetten van onze eigen ontwikkelde producten, die wij onder meer met Dynamics Products in de markt zetten. De KYC-oplossing, CRM4Commodities, FX manager en de Dynamic Configurator.

Heb je een bijzondere passie/hobby?

Ik windsurf en snowboard graag. Wekelijks doen we een bootcamp met ons team in het Rembrandtpark.

Also want to work

at Dynamic People?