Meet the Team

Ingrid den Heijer

Wie is Ingrid den Heijer?

CE Consultant

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren in Heemskerk, opgegroeid in Castricum, en nu al vele jaren woonachtig in Amsterdam.

Wat maakt Dynamic People uniek?

Dynamic People staat voor het leveren van kwaliteit. Dat blijkt niet alleen uit de implementaties die we doen, maar ook uit het feit dat Dynamic People investeert in kennis en kwaliteit van de medewerkers. Daarnaast zorgt de platte en open organisatiestructuur ervoor dat er onderling erg snel en gemakkelijk kan worden geschakeld.

Wat is je rol binnen Dynamic People?

Ik ben zowel functioneel Dynamics 365 CE consultant als projectmanager. Ook ben ik nauw betrokken bij incident en service management.

Wat vind je belangrijk in een baan en wat maakt het werken bij Dynamic People zo leuk?

De mogelijkheid om constant te blijven leren en nieuwe stappen te zetten. Ik vind het belangrijk om met open, gemotiveerde en behulpzame collega’s samen te werken. Beide elementen zijn aanwezig bij Dynamic People.

Wat zijn je ambities?

Ik wil me verder ontwikkelen als consultant en projectmanager. Ik vind het een uitdaging om de vragen en problemen van klanten om te zetten in mooie oplossingen. Beiden vereisen het goed kunnen luisteren naar en overleggen met de klant en de wensen die er zijn om te zetten in goede en realistische plannen en oplossingen.

Heb je een bijzondere passie/hobby?

Je kunt me wekelijks op de tribune vinden om Ajax te zien winnen. Als het kan, reis ik Ajax achterna naar een mooie Europese uitwedstrijd. Daarnaast zing ik graag, speel ik bordspelletjes, loop ik regelmatig hard en ga ik graag gezellig wat drinken of leuks doen met vrienden en familieleden.

Wat is je levensmotto?

Carpe Diem!

Maar alle tegeltjeswijsheden van Johan Cruijff zijn wat mij betreft keiharde levensmotto’s.

Also want to work

at Dynamic People?