Meet the Team

Jorgen Tol

Wie is Jorgen Tol?

Technical Consultant

Waar kom je vandaan?

Ik kom uit Alkmaar, ik ben daar geboren en heb maar kort buiten de omgeving gewoond.

Wat is een persoonlijke passie of hobby van jou, en hoe beïnvloedt dit je werk bij Dynamic People?

Ik heb altijd van computers en technologie gehouden, ik kreeg mijn eerste computer toen ik 7 was en was meteen gefascineerd. Hierdoor ben ik op mijn 18e begonnen met AX-ontwikkeling en sindsdien ben ik nooit gestopt met ontwikkelen.

Kun je een verhaal delen over een moment of ervaring die je carrièrepad aanzienlijk heeft vormgegeven?

De beslissing om op mijn 18e te beginnen met werken in plaats van door te gaan met school. Hierdoor kwam ik bij een MS-partner terecht waar mijn grootvader werkte als financieel adviseur. Als ik deze beslissing niet had genomen, had ik waarschijnlijk nooit kennisgemaakt met F&O-ontwikkeling.

Hoe balanceer je je professionele ambities met je persoonlijke leven?

De mogelijkheid om sinds de pandemie thuis te werken heeft de balans tussen werk en privé drastisch verbeterd. Het bespaart zoveel tijd met reizen en de flexibiliteit om thuis in een rustige omgeving te werken of te socializen en samen te werken met collega’s op kantoor is geweldig.

Wat is een les die je buiten het werk hebt geleerd en die je helpt in je rol hier?

Beheer altijd de verwachtingen.

Wat is een droom of doel dat je momenteel nastreeft, professioneel of persoonlijk?

Als professional wil ik blijven verbeteren als ontwikkelaar en hoop ik snel veel met AI te werken. Persoonlijk heb ik een half jaar geleden een nieuw huis gekocht en ben ik nog steeds bezig om er het droomhuis van te maken dat ik altijd al wilde.

Also want to work

at Dynamic People?