Meet the Team

Natasja Franzini

Wie is Natasja Franzini?

BI Consultant

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar sinds een aantal jaar gevestigd in Heerhugowaard.

Welke opleiding heb je genoten?

Ik heb een master Sociale Psychologie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en sindsdien een aantal officiële certificaten in de Business Intelligence richting behaald.

Wat maakt Dynamic People uniek?

Dynamic People is uniek door de positieve instelling van de mensen die er werken en hun unieke aanpak van projecten. Kwaliteit boven kwantiteit is het motto, ook als dit betekent dat ze af en toe nee moeten verkopen. Dit is iets wat mijns inziens erg waardevol is binnen de rol als consultant je wilt immers altijd kwaliteit leveren.

Wat is je rol binnen Dynamic People?

Als BI Consultant binnen Dynamic People maak ik onder andere dashboards voor de klant of lever ik een dataset aan waarmee de klant zelf aan de slag kan. De tool die wij voornamelijk hiervoor gebruiken is Power BI. De missie van mijn team is om data om te zetten in waardevolle informatie voor onze klanten, opdat zij gericht kunnen reageren/ sturen met deze inzichten.

Wat vind je belangrijk in een baan en wat maakt het werken bij Dynamic People zo leuk?

Ik vind het belangrijk om kennis te hebben van het gehele proces van BI. Van het ophalen van de data uit de diverse databronnen, het transformeren van de data, tot aan het visualiseren van de data. Ik vind dat je hierdoor de klant het meest te bieden hebt. Verder werk ik in een relatief nieuw team waarbij veel vrijheid wordt gegeven om nieuwe ideeën binnen BI te onderzoeken en uit te voeren. Dit is iets wat ik erg leuk en belangrijk vind, de ruimte om steeds te innoveren en verbeteren maakt mij een completere BI-consultant.

Wat zijn je ambities?

Mijn ambitie is de klant altijd een stap voor te zijn. Er zijn continue ontwikkelingen op BI-gebied en wil dan ook altijd hetgeen kunnen aanbieden wat op dat moment in de tijd de klant het meest voorruit helpt. Om op de hoogte te blijven lees ik veel over de huidige ontwikkelingen en ga regelmatig naar evenementen waar de nieuwste ontwikkelingen op BI-gebied worden gepresenteerd.

Heb je een bijzondere passie/hobby?

Mijn bijzondere passie is reizen. Dat klinkt misschien niet heel bijzonder, maar in mijn eentje heb ik al het grotendeel van de wereld afgereisd. Ik heb hierdoor veel geleerd van de mensen die ik onderweg heb ontmoet en door de verschillen in de diverse culturen die ik heb mogen ervaren.

Wat is je levensmotto?

‘Dream as if you will live forever; live as if you will die today’.

Wil je ook werken

bij Dynamic People?