Meet the Team

Anno de Ridder

Wie is Anno de Ridder?

Project- en Security Manager

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren in Rotterdam en ben na mijn militaire dienst op 20 jarige leeftijd gaan samenwonen in Amsterdam Oud-West, Kinkerstraat. Na enige jaren in Purmerend gewoond te hebben, via een korte periode in Mijdrecht, uiteindelijk in 1997 in Hoorn terecht gekomen, waar ik nog steeds woon.

Welke opleiding heb je genoten?

Na mijn Atheneum-A besloten eerst in militaire dienst te gaan om na te denken wat ik nu wilde. Mijn eerste baan was als medewerker bij PTT Telecommunicatie district Amsterdam, al waar ik de administratie deed voor particuliere aansluitingen.

Wat maakt Dynamic People uniek?

Komend van, een vergeleken met Dynamic People, heel groot IT bedrijf, zien hoe enthousiast en agile het werken is in een kleine organisatie met grote ambities en lef.

Wat is je rol binnen Dynamic People?

Binnen Dynamic People vervul ik de rol van Projectmanager. 

Wat vind je belangrijk in een baan en wat maakt het werken bij Dynamic People zo leuk?

Een realistische combinatie van gezond verstand, pragmatisme, hard werken, plezier, deadlines, no nonsens en resultaat. Daarbij samen met collega’s zoveel mogelijk bereiken in een zo kort mogelijke tijd, maar daarbij wel waken over het welbevinden van de collega’s, die regelmatig ‘lange uren’ maken.

Wat zijn je ambities?

Ik heb het altijd lastig gevonden om een carrière-pad uit te stippelen omdat ik van jongs af aan niet exact wist wat ik wilde. Daarom besloten te kijken wat er op mijn pad kwam en te trachten op die manier mijn weg te vinden. In het vak projectmanagement heb ik mijn bestemming gevonden omdat ik het leuk vind samen met mensen te komen tot resultaat en leiding en sturing te geven aan dat proces.

Heb je een bijzondere passie/hobby?

Mijn hobby is fietsen (wielrennen) en soms nog roeien. In mijn jeugd heb ik twee maal geroeid op de Junioren WK in 1980 Hazewinkel (Belgie) en 1981 Sofia (Bulgarije). Daarnaast vind ik het leuk om te klussen. Heb al veel verbouwd aan, in en om ons huis in Hoorn. Na fietsen en klussen is het dan fijn om lekker te eten met een heerlijk (speciaal) biertje.

Wat is je levensmotto?

Wees tevreden met wat je hebt en koester dat. Meer is niet altijd beter of nodig.

Wil je ook werken

bij Dynamic People?