Meet the Team

Ingrid van Dam
Photo of Ingrid van Dam

Wie is Ingrid van Dam?

Senior Business Consultant Dynamics 365

Waar kom je vandaan?

Ik woon momenteel in Alphen aan den Rijn, maar ik ben geboren en getogen in Haarlem.

Welke opleiding heb je genoten?

HEAO Commerciële economie, richting Marketing Management.

Wat maakt Dynamic People uniek?

Ondanks de groei die we momenteel doormaken en de verschillende producten die we beheren is iedereen bereid om elkaar te helpen. Er is altijd ruimte voor initiatief en zelfontplooiing, dat is erg fijn.

Wat is je rol binnen Dynamic People?

Binnen Dynamic People vervul ik de rol van functioneel Senior Consultant binnen het Business Central Team.

Wat vind je belangrijk in een baan en wat maakt het werken bij Dynamic People zo leuk?

Plezier en uitdaging zijn de dingen die ik belangrijk vind in een baan, je doet het namelijk voor het grootste gedeelte van je leven. Deze twee zaken vind ik bij Dyamic People, de uitdaging zit hem in mijn eigen werk, het product en de klanten uit diverse branches waardoor ik elke dag wel weer iets nieuws leer. En ik doe met veel plezier mijn werk dankzij mijn collega’s en klanten met wie een open en eerlijke communicatie hoog in het vaandel staat.

Wat zijn je ambities?

Elke dag weer wat nieuws leren met veel plezier en passie en mooie mensen. En mezelf verder ontwikkelen als consultant om mezelf, de klanten en Dynamic People verder te helpen en te groeien.

Heb je een bijzondere passie/hobby?

Om de drukte van het werk te vergeten, ben ik graag creatief bezig daarbij moet je denken aan fotograferen, tekenen en veel wandelen in de natuur en reizen om de mooiste zaken vast te leggen. Daarnaast kan ik ook erg genieten van gezelligheid met vrienden en familie, hetzij op de tennis- golfbaan of gewoon ergens op het terras.

Wat is je levensmotto?

“Wacht niet op een goede dag maar maak er één.”

Also want to work

at Dynamic People?