Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

Privacyverklaring

Welkom op de privacypagina van Dynamic People. Hier vindt u informatie over de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die u aan ons verstrekt wanneer u onze websites en diensten gebruikt.
Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Dynamic People houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) sinds 25 mei 2018 stelt.

Wanneer verwerkt Dynamic People persoonsgegevens?
In het kader van onze dienstverlening (wanneer u bv een contactformulier invult, een offerte aanvraagt en/of gebruik maakt van onze diensten of anderszins contact heeft met Dynamic People) legt Dynamic People gegevens vast. Dynamic People gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten over (nieuwe) producten en diensten te informeren. Hierbij tracht Dynamic People rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden. Op uw verzoek blokkeren wij uw gegevens.

Welke persoonsgegevens verzamelt Dynamic People?
Wanneer u klant wordt van Dynamic People verzamelen wij contactgegevens zoals bedrijfsnaam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, bankgegevens en andere gegevens met betrekking tot betalingen. Dit doet Dynamic People ook als u informatie opvraagt, informeert naar onze producten, een vraag stelt via onze website of op een andere manier in contact met ons treedt. In aanvulling op de persoonsgegevens die u zelf aan ons verstrekt, kan Dynamic People aanvullende gegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over het gebruik van onze website(s) zonder dat deze bezoekers identificeert. Ook gegevens over het gebruik van de website, zoals de meest gevraagde pagina´s wordt verzameld. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de website te plaatsen. Op deze wijze kan Dynamic People haar dienstverlening verder optimaliseren.

Waarom verzamelt Dynamic People persoonsgegevens?
• Het beoordelen van de aanvraag van een dienst
• Het tot stand brengen en uitvoeren van een contract
• Het beantwoorden van vragen
• Het uitvoeren van crediteuren- en debiteurencontrole
• Het voldoen aan de wettelijke verplichtingen
• Het versturen van nieuwsbrieven
• Het informeren over nieuwe producten en/of diensten
• Het versturen van uitnodigingen voor events, informatiesessies etc.
• Het optimaliseren van de werking van de website
• Het analyseren en verbeteren van onze dienstverlening

Hoe beveiligt Dynamic People persoonsgegevens?
Wij willen uw persoonsgegevens beschermen en de nauwkeurigheid ervan handhaven. Dynamic People neemt passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen onbevoegde toegang, onbevoegd gebruik en onbevoegde onthulling.
Bewaartermijn
Dynamic People bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het vervullen van de hierboven genoemde doelen waarvoor ze worden verwerkt, Gegevens kunnen – geanonimiseerd – eventueel langer worden bewaard voor statistische doeleinden.

Gebruik van Cookies
Onze website maakt gebruikt van cookies om de website te verbeteren en te analyseren.

Analytische cookies 

Dit zijn cookies die worden geplaatst om het gedrag van de bezoeker op onze website te meten en te kunnen analyseren. We gebruiken deze informatie om de website te optimaliseren.

Tracking cookies

Dit zijn cookies die worden gebruikt om uw surfgedrag binnen één of meerdere websites op te slaan. Hiermee kunnen persoonlijke aanbiedingen voor u gemaakt worden. De tracking cookies op deze website zijn zogenaamde third party cookies. Dat betekent dat die cookies niet door ons geplaatst worden maar door een andere partij. Dat gebeurt op het moment dat u via deze site bestanden opent die bij die andere partij opgeslagen zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan YouTube. Als u via deze site aan YouTube-filmpje bekijkt, plaatst YouTube een cookie bij u.

Toestemming
Niet alle cookies zijn gemaakt om uw gegevens te verzamelen. Bij analytische cookies is het soms wel maar soms ook niet nodig om vooraf toestemming tot plaatsen te vragen. Dat hangt af van de gebruikte instellingen. Op deze website wordt gebruik gemaakt van Google Analytics. Bij de instelling daarvan hebben wij de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens gevolgd. De instellingen zijn daardoor ‘veilig’, zodat deze cookie geplaatst mag worden zonder uw toestemming.
Bij tracking cookies is altijd uw toestemming nodig voordat die geplaatst mogen worden. Deze cookies worden pas ingeladen nadat u daarvoor toestemming gegeven heeft.

Partners
Op de websites van Dynamic People treft u een aantal koppelingen aan naar andere websites. Hoewel Dynamic People ernaar streeft alleen koppelingen aan te bieden die aan de hoge algemene en privacy-normen van Dynamic People voldoen, zijn we niet verantwoordelijk voor de inhoud, beveiliging of het privacy-beleid van andere websites. U dient het privacy- en cookiebeleid voor de betreffende websites te lezen om na te gaan hoe uw persoonlijke gegevens worden gebruikt.

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen over deze privacyverklaring of wilt u inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen, dan kunt u contact opnemen met Dynamic People (telefoonnummer +31 (0)20 303 24 70 of e-mail info@dynamicpeople.nl).