Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

Financial reporting package

Werk jij ook nog steeds in Excel om je finance rapporten te maken? Misschien heb je wel al een geavanceerd ERP systeem, maar mis je nog nét de juiste koppeling naar een fijne reporting app. Erg frustrerend als je dan toch terug moet naar Excel om zelf alles uit te moeten voeren. Bij Dynamic People hebben we precies voor deze uitdaging een mooi pakket ontwikkeld: het Financial Report Package.

 

Veel standaard financiële rapportages voldoen niet volledig aan de rapportage behoefte van bedrijven. Daarnaast zijn standaard rapportage uit ERP systemen niet eenvoudig en kostbaar om aan te passen. Financiële rapportage in Excel naast een geavanceerd ERP systeem zou toch niet meer nodig moeten zijn? Denk jij daar nou ook over, lees dan hieronder verder naar de mogelijkheden..

Het financial reporting package helpt je om inzicht te krijgen in uw financiële processen. Processen die meestal niet voorhanden zijn in de standaard rapportage in ERP systemen. Door gebruik te maken van Power BI hebben wij standaard rapporten ontwikkeld

 

Met Power BI hebben wij diverse standaard rapporten ontwikkeld, die aansluiten bij veel voorkomende finance vraagstukken van klanten en prospect. Deze rapporten zijn gebaseerd op een datalake van de finance data van uw ERP systeem. Doordat er direct toegang is tot de data, kun je zelf makkelijk rapporten maken of verrijken met andere financiële data. Rapporten die tot standard financial package behoren zijn: Trial balance report over time, Balance sheets, P&L statement, financial dashboards, expected payments per customer, customer aging reports.

Waarom Financial Reporting Package?

  • Na 2 dagen training je eigen financial rapporten maken en aanpassen
  • Zelf je financiële rapporten aanpassen zonder dat je daar een consultant voor nodig hebt, rapporten worden getoond in een volwaardige lay out
  • Vanuit de rapportage een directe drill-down naar de onderliggende transacties
  • Eenvoudig vergelijkingen te maken voor bijvoorbeeld een balance sheet en P&L over de verschillende jaren heen
  • Financial package is ERP systeem onafhankelijk
  • Rapporten zijn eenvoudig te delen met collega’s