Home / Oplossingen / Financial Reporting Package

Financial Reporting Package

Informatie over de Financial Reporting Package

Werk jij ook nog steeds in Excel om je financiële analyses en rapporten te maken? Ondanks dat je een geavanceerd ERP systeem hebt, mis je de juiste koppeling naar een fijne reporting app. Frustrerend en inefficiënt als je terug moet naar Excel, om daar je data te analyseren en rapporteren. Bij Dynamic People hebben we precies voor deze uitdaging een tool ontwikkeld: het Financial Reporting Package.

Veel standaard financiële rapportages uit ERP systemen, voldoen niet volledig aan de rapportage behoefte van bedrijven. Daarnaast zijn standaard rapportages uit ERP systemen, niet eenvoudig en tevens ook kostbaar om aan te passen. Financiële rapportages in Excel naast een geavanceerd ERP systeem zouden niet meer nodig moeten zijn in deze tijd. Wil jij ook je financiële rapportages en analyses efficiënter uitvoeren, lees dan hieronder verder naar de mogelijkheden.

Het financial reporting package helpt om inzicht te verkrijgen in uw financiële processen. Processen die meestal niet volledig voorhanden zijn in de standaard rapportages van ERP systemen. Zoals bijvoorbeeld in een oog op slag P&L informatie vergelijken over meerdere jaren, zonder dat je daar verschillende files voor hoeft te openen. Door gebruik te maken van Power BI, hebben wij financiële rapportages ontwikkeld die een breed inzicht geven in uw financiële behoeften.

Waarom Financial Reporting Package?

  • Na 2 dagen training kun je je eigen financiële rapporten maken en aanpassen
  • Zelf je financiële rapporten aanpassen zonder dat daar een consultant voor nodig is
  • Rapporten worden getoond in een volwaardige lay out
  • Vanuit de rapportage een directe drill-down naar de onderliggende transacties
  • Eenvoudig vergelijkingen maken van bijvoorbeeld een balance sheet en P&L, over de verschillende jaren heen
  • Financiële data wordt in de rapportage visueel
  • Financial package is ERP systeem onafhankelijk
  • Rapporten zijn eenvoudig te delen met collega’s

Met Power BI hebben wij diverse standaard rapporten ontwikkeld, die aansluiten bij veel voorkomende financiële vraagstukken van klanten en prospect. Deze rapporten zijn gebaseerd op een data lake van de finance data uit uw ERP systeem. Doordat er direct toegang is tot de data, kun je zelf makkelijk rapporten maken of verrijken met andere financiële data. Rapporten die tot de standaard financial package behoren zijn: Trial balance report over time, Balance sheets, P&L statement, financial dashboards, expected payments per customer, customer aging reports.

Ook meer inzicht in je

Financiële processen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.