Home / Oplossingen / Dynamic CPQ

Dynamic CPQ

Dynamic CPQ verhoogt jouw Sales productiviteit

Heb jij ook moeite de “big picture” in het verkoopproces te zien? Denk je dat je te veel geld en tijd verliest aan werk efficientie? Met de Dynamic CPQ kun je alle offertes en bestellingen configureren op basis van jouw bedrijfsregels. Verander vandaag nog jouw verkoopproces, en zie morgen de impact op jouw klantrelaties.

Configure, Price, Quote – CPQ voor Dynamics 365

Offertes maken voor complexe producten kost vaak veel tijd, hiermee loop je het risico klanten of sales aan concurrenten te verliezen. De Dynamic CPQ van Dynamic Products maakt automatisch nauwkeurige offertes op, op basis van jouw bedrijfsregels. Door de Dynamic CPQ te integreren met jouw CRM-systeem, kun je jouw klanten de persoonlijke service bieden die ze verdienen. Deze oplossing maakt de verbinding tussen verkoop, offerte en productie sterker dan ooit.

Waarom Dynamic CPQ?

Met de Dynamic CPQ kun je:

 • Verkoopprocessen eenvoudig vormgeven met slimme formulieren en lijsten
 • Ervoor zorgen dat de regels van jouw bedrijft nageleefd kunnen worden bij het maken en voltooien van elke bestelling
 • Fouten voorkomen die pas laat in het logistieke proces optreden
 • Geld besparen door automatisch onderdeellijsten te genereren
 • Effectiever werken met sneller verwerkte bestellingen
 • Tegelijkertijd werken aan hetzelfde project, met een speciale toegang per gebruiker

Momentum creëren en vasthouden

Complexe producten hebben de nieging om enorm groot te worden en ontwikkelen zeer snel in verschillende lagen. Met de Dynamic CPQ kun je ontwerpen importeren tot een miljoen componenten, tot meerdere lagen diep. Als er componenten zijn die in meerdere producten worden gebruikt, wil je natuurlijk niet voor elk afzonderlijk product het wiel opnieuw uitvinden. Laat de Dynamic CPQ jou geld en tijd besparen door het gemakkelijk te maken om onderdelen uit eerdere modellen te kiezen en alles te gebruiken wat jij nodig hebt.

Compatibel met Dynamics 365

De Dynamic CPQ kan worden geïntegreerd met elk ERP- en CRM-systeem met API-ondersteuning. Dynamische configuratie is standaard compatibel met Microsoft Dynamics 365:

  • Sales
  • Customer Service
  • Field Service
  • Finance & Operations
  • Business Central

  Custom integratie?

  Wij helpen jou graag bij het installeren van deze integraties. Eerder hebben we al integraties gemaakt met AutoCAD en Photosurvey. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

  Klantcase

  Handicare Trapliften gebruikt al jaren de Dynamic CPQ . Met de Dynamic CPQ geïntegreerd in Photosurvey en Dynamics 365 kunnen ze hun klanten binnen enkele minuten nauwkeurige offertes aanbieden voor een op maat gemaakte traplift.

  Wil je meer weten over

  Deze oplossing?

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.