Home / Oplossingen / Business Rule Manager

Business Rule Manager

Informatie over Business Rule Manager

Dynamic People’s Business Rule Manager is een add-on beschikbaar voor Dynamics 365 F&SCM. Omdat tijden, bedrijven en processen allemaal veranderen, moet een ERP-systeem in staat zijn om met deze voortdurende veranderingen om te gaan. Daarom heeft Dynamic People de Business Rule Manager ontwikkeld. Het is een ITTT (If this, then that) framework waarin je business rules kunt vastleggen. Die regels zijn geldig vanaf dat moment, maar je kunt ze op elk moment wijzigen.

 

Business Rule Manager voor Dynamics 365

De Business Rule Manager voor D365 F&SCM is een low-code oplossing die jou de controle geeft over gegevens die in jouw Microsoft D365 omgeving worden ingevoerd. Je kunt validatieregels instellen om de integriteit van gegevens te waarborgen. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van een ITTT framework. Normaal gesproken vereist het toevoegen van validatiecontroles extra maatwerk in jouw D365 F&SCM omgeving. Deze add-on vervangt dergelijk maatwerk. Het bespaart ook tijd, omdat je validatieregels binnen enkele minuten kunt instellen in plaats van dat je een volledige ontwikkelcyclus doorloopt.

Het gebruik van de Business Rule Manager maakt jouw Microsoft Dynamics 365 F&SCM omgeving krachtiger. Je kunt bijvoorbeeld regels definiëren die voorkomen dat gebruikers verkeerde gegevens invoeren, een veld leeg laten, of op bepaalde knoppen klikken. Alle regels kunnen conditioneel worden ingesteld om volledige mogelijkheden te hebben van verschillende te valideren scenario’s per tabel. Hoewel je tabellen kunt instellen, hebben we de tool zo ontwikkeld dat de performance penalty minimaal is. Bovendien is de add-on wendbaar: wanneer jouw bedrijf verandert en de regels moeten worden aangepast, kun je gewoon de setup wijzigen. Ten slotte is de tool eenvoudig in gebruik. De setup is lean en komt overeen met andere standaard features in Microsoft D365 F&O.

Onderstaande screenshots laten zien hoe de Business Rule Manager eruitziet in D365 F&SCM:

Meer weten over

Deze oplossing?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.