Home / Expertises / Project Management

Project Management

Home / Expertises / Project Management

Informatie over Project Management

Dynamic People is een full service dienstverlener. Wij bieden onder andere totaaloplossingen voor bedrijven waar alle processen in één centrale softwareomgeving worden ondergebracht. We adviseren, implementeren en beheren uw bedrijf kritische oplossingen. Ons hechte team bestaat uit betrokken en Microsoft gecertificeerde medewerkers voor CRM, ERP en BI.

Voor het managen van een project maakt Dynamic People o.a. gebruik van de Microsoft Sure Step Methode. Dit is een projectmanagement methode zoals Prince 2, maar dan speciaal ontworpen door Microsoft voor het succesvol opleveren van Microsoft Dynamics CRM en ERP ((NAV (nu Business Central) en AX (nu D365 voor Operations)) projecten.
Microsoft Sure Step is een bewezen methode, agile (flexibel), praktisch en resultaatgericht. Per klant en type project worden de juiste componenten van de Sure Step methodiek toegepast.

Door de fasegerichte en planmatige aanpak zijn planning en kosten van een implementatie vooraf te calculeren. Elke implementatie is een project waarbij zowel de klant als de leverancier nadrukkelijk moeten samenwerken om de gestelde doelen te bereiken. Het component projectmanagement is hierbij een essentiële succesfactor. Mede door deze rol realiseert Dynamic People veel opleveringen van de gewenste “deliverables”, binnen de afgesproken termijn.

Een full service dienst-
verlener voor het managen

van jouw project?