Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

CRM4Commodities helpt traders snel te schakelen

Bent u op zoek naar het beste ondersteunende systeem voor uw handelsorganisatie? CRM4Commodities maakt dat u vat krijgt op het gehele salesproces.

Omdat standaard oplossingen niet toereikend blijken, heeft de development afdeling van Dynamic People op basis van klantwensen CRM4Commodities ontwikkeld om alle bedrijfskritische handelsprocessen te managen. Daarbij maken we maximaal gebruik van de krachtige Microsoft CRM functionaliteit.

Modules voor Client Onboarding, Quality & Control, Quote to Order, Operations en …

Wanneer u internationaal zaken doet heeft u te maken met verschillende btw-tarieven, accijnzen, valuta, tijdzones, certificeringen etc. Dat vraagt om een systeem waarin al die product-, land- en klantspecifieke parameters eenvoudig kunnen worden ingevoerd en dan automatisch op de juiste wijze voor elke deal worden toegepast. Een trader moet tegenwoordig lean en mean opereren en dan is goed counterparty beheer van groot belang. Met CRM4Commodities – door Microsoft gecertificeerd als brancheoplossing – kunt u eenvoudig alle data interfacen en zorgen dat afdelingen bedrijfsbreed samenwerken en informatie delen.

CRM4Commodities wordt constant verder verrijkt qua functionaliteit

Wij ontwikkelen het product door op basis van kennis en ervaring én de gebruikerswensen. Van die (maatwerk)ontwikkelingen profiteren al onze relaties mee, waarbij u uiteraard alleen betaalt – een vaste fee per maand – voor die onderdelen die u wilt gebruiken.

Profiteer snel

CRM4Commodities is vlot te implementeren omdat het bestaat uit standaard bouwblokken. Interesse in een demo? Bel 020-303247 en ervaar de structurele voordelen van CRM4Commodities.

CRM4COMMODITIES

IS SNEL INZETBAAR

CRM4Commodities is vlot te implementeren omdat het bestaat uit standaard bouwblokken. Interesse in een demo? Bel 020-303247 en ervaar de structurele voordelen van CRM4Commodities.

Neem contact op