Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

 

AMC Banking (partner van Dynamic People) ontwikkelt bankintegratieoplossingen om complexe cashmanagementtaken om te zetten in eenvoudige processen. Ze zijn gespecialiseerd in de Microsoft Dynamics Suite (NAV, Business Central, AX en Finance), met meer dan 600 bankformaten die gedurende 25 jaar zijn ontwikkeld. Hun doel is om bankcommunicatie naadloos te laten verlopen via een cloudgebaseerde oplossing genaamd XTendLink. Dit is een conversieservice voor bankgegevens en een cloudgebaseerd communicatiekanaal dat jouw ERP met jouw bank verbindt.

 

Heb je ons laatste blog al gezien?

 

 

Standaard D365 kan op zichzelf al veel bereiken, maar het kan erg complex worden als we te maken hebben met veel verschillende bestandsformaten uit veel verschillende landen en banken.

In de meeste gevallen, hoewel D365 standaard alle internationale bankbestanden bevat (SEPA, NACHA, BAI2, MT940, CAMT53 enz.), Stellen banken zelf vaak speciale eisen aan deze bestanden, wat zich vertaalt in een enorme hoeveelheid tijd besteed aan analyse, ontwikkeling en testen.

Met AMC-integratie kunnen we alle meest voorkomende bankbestanden direct uit de doos halen.

 

AMC wordt speciaal aanbevolen voor bedrijven die:

 • Opereren over de hele wereld;
 • Veel verschillende bankrekeningen hebben met meerdere valuta’s;
 • De efficiĆ«ntie van hun teams willen maximaliseren met:
  • Intelligente betalingsvoorstellen met automatische selectie van betalingstypes;
  • Automatische afwikkeling van uitgaande en inkomende betalingen, met intelligente auto-match functionaliteit, via instelbare parameters;
  • Automatische reconciliatie van de bankverrichtingen op dagelijkse basis;
  • Een automatisme dat bestanden van de bank verstuurt en ontvangt, via versleutelde en beveiligde communicatie;
  • Een fraudepreventiefunctie die wijzigingen in bankrekeningen beperkt, dynamische rolscheidingen en goedkeuringen in het tijdschrift toevoegt.