Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

MICROSOFT DYNAMICS

BUSINESS CENTRAL

Microsoft Dynamics 365 Business Central verbindt mensen en processen als nooit tevoren. Het is de nieuwste, uiterst complete applicatiesuite die in de volle breedte de kracht van Dynamics NAV naar de cloud brengt.

Doordat alle functionaliteit uit de cloud komt is het mogelijk om de behoefte aan functionaliteit flexibel te stapelen. Ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven die de klanttevredenheid willen verhogen en de winstgevendheid willen maximaliseren.

Introductie van Microsoft Dynamics 365 Business Central: een moderne oplossing voor moderne bedrijven. Microsoft Dynamics 365 Business Central is een alles-in-één bedrijfsbeheeroplossing waarmee bedrijven hun financiën, verkoop, service en activiteiten kunnen koppelen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, klantinteracties te verbeteren en betere beslissingen te nemen. Dynamics 365 Business Central brengt de volledige kracht van Dynamics NAV naar de cloud en heeft in de basis een reeks vertrouwde, bewezen technologieën die wereldwijd miljoenen gebruikers hebben gediend.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is beschikbaar in twee varianten. Essential is de basisversie die vaak al toereikend is omdat het de functionaliteit biedt op het gebied van sales en marketing – Office, ERP en CRM – die de meeste bedrijven in het MKB wensen.
Premium is de uitgebreidere versie waarin ook service management en manufacturing zijn afgedekt. Op deze wijze beschikt u over de volledige NAV functionaliteit via de cloud. Met Premium kunt u ook het complete financiële stuk afdekken met grootboekrekeningen, journaalposten, BTW etc. Het servicegedeelte is optimaal te managen inclusief pricing, planning van resources en het optimaliseren van de klanttevredenheid door het bewaken en registeren van alle acties.

De wens van elke organisatie; een totaaloverzicht van alle bedrijfsactiviteiten
en -processen door de boekhouding, sales, inkoop, voorraad en klantinteractie te koppelen. De financiële prestaties zijn realtime te zien met ingebouwde Power BI dashboards. Het debiteuren- en crediteurenbeheer is te stroomlijnen zonder de compliance in gevaar te brengen. De nauwkeurigheid van financiële prognoses neemt toe door gegevens over meerdere dimensies te modelleren en te analyseren.

De oplossing voorziet in rapporten op maat door de naadloze integratie met Microsoft Excel en zo kunt u uitzonderlijke service leveren en plannen met precisie.
U kunt de toeleveringsketen automatiseren en beveiligen, de voorraadniveaus optimaliseren, slimmer verkopen en de klantenservice verbeteren. Met Business Central versnelt u het proces van offerte tot betaling, reageert u effectiever op verkoopvragen, beheert u de serviceverzoeken en verwerkt u de betalingen, allemaal vanuit Outlook. De totale beheeroplossing – met ingebouwde intelligentie – voor finance, operations, sales en service maakt dat u beter onderbouwde beslissingen kunt nemen. Koppel de gegevens, krijg het totaaloverzicht en stuur op succes.

icon-crane
De voordelen van Dynamics 365 Business Central:
  • Een laagdrempelige alles-in-één oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven
  • Deze nieuwste generatie van Dynamics NAV is honderd procent Azure
  • Snel inzetbaar omdat de functionaliteit vanuit de cloud betrokken wordt
  • Beschikbaar in twee varianten, altijd passend bij uw wensen

Onze Oplossingen

ALLE FUNCTIONALITEIT UIT

DE CLOUD, WERKT DAT?

Business Central, de nieuwste generatie van Dynamics NAV is honderd procent Azure zodat u flexibel die componenten inzet die voor u van belang zijn. Dynamic People verzorgt de implementatie en zorgt dat dat het werkt!

Neem contact op