Windows Loader

Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

POWER BI

Van gegevens, naar inzicht, naar actie. Microsoft Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data met als doel business intelligence eenvoudig beschikbaar te maken voor de eindgebruiker.

Power BI is een toolset voor zakelijke analyses en biedt de gewenste inzichten in uw gehele organisatie. Maak verbinding naar heel veel verschillende databronnen, varierend van Google Analytics tot Dynamics 365 en van SAP tot Facebook. Vereenvoudig de voorbereiding van gegevens en bied stimulansen tot analyses on-the-spot. Stel leesbare rapporten op en publiceer deze vervolgens, waarna uw organisatie deze via internet en op mobiele apparatuur binnenkrijgt. Iedereen kan persoonlijke dashboards maken met een unieke 360-gradenweergave van het bedrijf.

Power BI1

Maak rijke, interactieve rapporten waarmee visuele analyses altijd binnen handbereik zijn. Minder dan vijf minuten. Dat is alles wat u nodig hebt om uw gegevens te gaan omzetten in live dashboards en rapporten die u helpen om de antwoorden te vinden voor de belangrijkste vragen van uw bedrijf.
U kunt met een paar muisklikken gegevens uit meerdere bronnen opschonen, transformeren en verfijnen. Met functies als snelle metingen, groeperen, prognoses en clustering geeft u uw gebruikers de mogelijkheden om gegevens uitgebreid te analyseren en patronen te identificeren die ze anders wellicht hadden gemist. Als u bekend bent met Excel, voelt u zich al snel thuis in Power BI.

Analytici kunnen niet zonder Power BI. Het maakt dat zij snel van gegevens naar inzicht om te handelen kunnen schakelen. Maak verbinding met honderden bronnen, bereid eenvoudig gegevens voor en stel geweldige rapporten op, en dat binnen slechts enkele minuten.
Blijf altijd overal van op de hoogte. Bekijk dashboards op internet of op uw telefoon, krijg meldingen wanneer wijzigingen in gegevens optreden en zoom in op details.
Ontwikkelaars gebruiken Power BI om apps tot leven te brengen met gegevens. Integreer eenvoudig interactieve gegevensvisualisaties en lever overtuigende rapporten af met een hoge betrouwbaarheid en op elk apparaat.
Voor de IT-afdeling is Power BI een onontbeerlijke tool. Vereenvoudig het beheer, verkrijg compatibiliteit en houd gegevens beveiligd terwijl u personen toegang geeft tot de inzichten die zij nodig hebben.

icon-crane
De voordelen van Power BI:
  • Snel rijke, interactieve rapporten voor helder inzicht binnen ieders bereik
  • Geavanceerde analyses combineren met de vertrouwdheid van Excel
  • Gebruiksvriendelijke toolset die door iedereen gebruikt kan worden

Haal alles uit Power BI door Power BI Desktop voor ontwerpen te combineren met Power BI Pro voor samenwerken.

DEMO DASHBOARDS

Onderstaande demo dashboards zijn bedoeld om u een gevoel te geven van de mogelijkheden van PowerBI voor Microsoft Dynamics 365 4 Commodities. U kunt op de verschillende grafieken en filters klikken en zien hoe de dashboards veranderen. Overtuigd van de voordelen van PowerBI? Dan kunt u onderaan de pagina een demo aanvragen, die toegespitst is op uw eigen data.

MICROSOFT DYNAMICS 365 TRADING DEMO

Onze Oplossingen

Visual

POWER BI VERSCHAFT

HELDER INZICHT

Het is onze meest favoriete business analytics software die wij bij Dynamic People dagelijks gebruiken. Power BI geeft u helder(der) inzicht in uw bedrijfsvoering.

Neem contact op