Windows Loader

Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

Business

Business Intelligence

intelligence

BUSINESS INTELLIGENCE

Bedrijven beschikken over een grote hoeveelheid gegevens. Deze gegevens zijn door de gehele organisatie te vinden en vaak ‘verstopt’ in verschillende applicaties en databases. Inkoopgegevens bij de afdeling inkoop, verkoopgegevens bij de afdeling verkoop, financiële gegevens bij de boekhouding etc. Veel van deze gegevens zitten in databases en vaak in verschillende databases. Die data wilt u kunnen zien, lezen en interpreteren om beleid te maken en te kunnen sturen.

Alles ondergebracht in één centraal systeem

Dynamic People helpt u door het onderbrengen van deze gegevens in een centraal systeem zoals Microsoft Dynamics. Doordat een centraal systeem data bevat van alle afdelingen en vestigingen kan op diverse niveaus worden gerapporteerd. Om de performance van het systeem te borgen wordt er een datawarehouse opgezet. Wij maken van data waardevolle en bruikbare informatie. Datawarehousing is het onderbrengen van verschillende soorten data in één systeem met als doel het eenvoudiger kunnen analyseren van, en rapporteren over, de aanwezige data binnen een organisatie.

Dynamic People biedt de volgende BI oplossingen:

  • Het aanmaken van rapportagetemplates in Microsoft Dynamics 365 die door de gebruiker direct toegepast kunnen worden.
  • Het maken van rapporten op SQL Reporting Server die aangeroepen kunnen worden binnen Microsoft Dynamics 365.
  • Met Atlas – een Excel add-on op Microsoft Dynamics CRM, NAV en AX – koppelen we data uit CRM, NAV en AX dynamisch aan een Excel worksheet. Vervolgens kan binnen Excel elke gewenste rapportage worden gebouwd op alle beschikbare velden van Microsoft Dynamics CRM, NAV en AX. Bij het openen van de Excel rapportage zal de data automatisch worden vernieuwd.
  • Wij helpen u met de opzet van een datawarehouse, Power BI rapportages en Analysis cubes.

Datawarehousing

Het datawarehouse verzamelt, valideert, combineert en structureert data afkomstig uit diverse operationele systemen binnen en buiten uw organisatie. Een datawarehouse haalt dus niet alleen de data op uit verschillende systemen, maar verbetert tevens de kwaliteit van de data. Het datawarehouse wordt hiermee de bron van informatie voor het maken van analyses, (management)rapportages, dashboards en scorecards. Uw organisatie kan hierdoor optimaal profiteren van de aanwezige data. Een bijkomend voordeel van een datawarehouse is dat het uw operationele systemen ontlast. Vanuit het datawarehouse kunnen rapportages gemaakt worden vanuit bijvoorbeeld Power BI of Reporting Services.

 

 

Visual

MAAK VAN UW DATA

WAARDEVOLLE INFORMATIE

Neem contact op