Windows Loader

Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

Business

Business Intelligence

intelligence

Heeft u wel de data, maar geen actueel dashboard?

Voor het aansturen van uw organisatie wilt u weten hoe het er NU voor staat. Niet alleen wat uw bedrijf vorige maand deed.  De informatie moet betrouwbaar zijn en het zou nog mooier zijn als u kunt voorspellen wat de gevolgen zijn van een te nemen actie. Uw data staan echter op verschillende locaties, in verschillende systemen. De BI-oplossingen van Microsoft geven hierop een antwoord en bieden een oplossing.

Data op één locatie beschikbaar

Azure voor BI biedt de mogelijkheid om informatie op elke locatie te ontsluiten en te combineren met andere data, ongeachte de bron. Meer dan honderd standaard connectoren zijn pas het begin om elke data te kunnen ontsluiten.

Selfservice icon2

To enable customers to generate insights and actions from their data 

 

De visie van Dynamic People op Business Intelligence. Ons doel en streven is om uw bedrijf naar een hoog niveau volledig self service BI te brengen. 

Programma op maat

Uw bedrijf naar Self Service BI brengen kan alleen als u een programma aangeboden krijgt die afhankelijk is van en afgestemd is op het niveau waar u zich dit moment bevindt.

Tijdens een intake voert Dynamic People een assessment uit en bepaalt waar uw organisatie en uw mensen zich op dit moment bevinden. Afhankelijk van de huidige BI volwassenheid en ambitie wordt een ontwikkel – en opleidingsplan opgesteld om het self-service doel te behalen. In vijf stappen op weg naar een data gedreven organisatie, maar ligt uw ambitie minder ver dan kan dat natuurlijk ook!

Maturity BI

Packs

Onze functionele Packs, ontwikkeld vanuit de werk- en projectervaring van onze BI consultants, bieden bedrijven snel mogelijkheden en actiegerichte inzichten. Zo hebben Controllers met onze Finance Start Report pack direct inzicht in Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger.

 

Gartner 2

Onze keuze voor Microsoft BI

De keuze voor Microsoft BI lijkt voor Dynamic People als Microsoft Partner voor de hand te liggen. De mogelijkheden die het platform biedt, performance, stabiliteit en snelheid van ontwikkelingen maken het echter ook een meer dan logische keuze.

Microsoft wordt door Gartner in de Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms als absolute leider en visionair beoordeeld. Met Power BI voor analyse, Power Apps voor acties en Microsoft Flow voor de automatisering en integratie zijn de mogelijkheden die het Power Platform biedt eindeloos. 

Visual

MAAK VAN UW DATA

WAARDEVOLLE INFORMATIE

Neem contact op