Home / Oplossingen / ReadSoft

Readsoft

Readsoft maakt factuurdata inkloppen overbodig

ReadSoft is al jarenlang het meest toegepaste pakket voor optimalisatie van factuurautomatisering. Het pakket sluit bijzonder goed aan op ExFlow en haalt automatisch alle relevante gegevens uit elke inkomende factuur.

Er zijn verschillende pakketten op de markt om de factuurstroom te automatiseren, maar meestal draait dat als losse module bovenop het ERP systeem. ExFlow is volledig geïntegreerd in Dynamics AX. Het grote voordeel daarvan is dat alle settings één-op-één worden meegenomen; van factuurregistratie tot grootboekrekening. ExFlow is een grote stap voorwaarts, maar dan blijft u nog steeds factuurinformatie overtypen. Het is een stuk minder tijdrovend wanneer u ReadSoft het werk laat doen.

Data-extractie door Optical Character Recognition (OCR)

Wanneer u in het vervolg de facturen ophaalt in ReadSoft dan worden alle belangrijke gegevens door ReadSoft automatisch herkend en vastgelegd. De software beschikt over landspecifieke templates met taalherkenning voor gangbare woorden zoals btw- en factuurnummer, factuurdatum etc. Wanneer de informatie op de factuur herkend wordt, hoeft u de informatie enkel nog maar te pushen naar ExFlow. Zodra ReadSoft is geïnstalleerd, gaat het zonder dat het verder is gecustomized aan het werk en vult de eerste velden automatisch in. Er worden direct al zaken herkend en dat bespaart dus gelijk al tijd omdat u die informatie niet meer over hoeft te typen. Vanaf dat moment gaat u het systeem inleren en wordt het met de dag slimmer.

Er is een on-premise en een online versie. Online is heel toegankelijk en snel. Het is er in een versie met én zonder herkenning op factuurregelniveau. Licenties voor ReadSoft zijn gebaseerd op het aantal users en het aantal te verwerken facturen.

Automatische Data
Van facturen,

Wil ik dat?

ReadSoft is ideaal voor de optimalisatie van factuurautomatisering. Het sluit aan op ExFlow en de software haalt automatisch gegevens uit elke inkomende factuur.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.