Home / Dynamics 365 Sales

Microsoft Dynamics 365 Sales

Microsoft Dynamics 365 Sales werkt omzetverhogend

Het maakt dat u overal en altijd volledig op de hoogte bent van alles wat er speelt bij uw klanten. Microsoft Dynamics 365 Sales (CRM) past bij de behoeften en het budget van zowel kleine als (middel)grote organisaties. Het helpt u om meer uit de relatie met uw klanten te halen.

Effective Sales

Gemakkelijk en flexibel

Verkoop meer en sneller met Dynamics 365 Sales. Bij elke deal wordt digitale intelligentie gebruikt. Hierdoor kunt u klantbehoeften voorspellen en via persoonlijke aandacht relaties opbouwen die zorgen voor meer omzet. Dynamics 365 Sales is een gemakkelijke, flexibele en geïntegreerde CRM-oplossing. Het stelt u en uw medewerkers in staat gefundeerde beslissingen te nemen, omzet te verhogen en uw klanten op maat gesneden service te bieden.

Leadscore

Beoordeling van relatiekwaliteit wordt beïnvloed door interacties en activiteiten die worden uitgevoerd op LinkedIn Sales Navigator en Point Drive.

De voordelen van Dynamics 365 Sales

  • Naadloze integratie met Microsoft Office 365.
  • Het is direct ook uw ‘mobile office’.
  • Het is herkenbaar en daardoor gebruiksvriendelijk.
  • Het verhoogt de productiviteit op alle niveaus.
  • Het is eenvoudig aan te passen aan elke bedrijfssituatie.
  • Het helpt u (meer) geld te verdienen.

Focus op de juiste mensen

Begin met het opbouwen van relaties met de leads die het meest waarschijnlijk kunnen worden omgezet door gebruik van de voorspellende leadscores. De eenvoudig te begrijpen en te gebruiken score is gebaseerd op ingebouwde voorspellende intelligentie en machine learning. Het stelt verkopers in staat zich te concentreren op de juiste leads. Breng verkoop en marketing op één lijn met een gedeelde definitie van leadscoring. Maak gebruik van het momentum en de relaties die al door marketing zijn ontwikkeld om zo de verkoopcyclus te verkorten en een samenhangende ervaring voor kopers te creëren.

 

LinkedIn integratie

De integratie met LinkedIn Sales Navigator maakt het mogelijk om LinkedIn-activiteiten bij te houden en holistisch te visualiseren op het dashboard voor Relationship Analytics, samen met e-mails, vergaderingen en telefoontjes. Dit biedt verkopers mogelijkheden om meer persoonlijke en betekenisvolle relaties te onderhouden. 

Microsoft Dynamics 365

Sales, wat kost het?

Het kost in alle gevallen heel veel minder dan wat het je oplevert, maar dat is uiteraard te gemakkelijk. Wanneer we met jou in gesprek gaan en jouw situatie kennen, rekenen we het je voor!