Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

MICROSOFT DYNAMICS 365

MARKETING

Microsoft Dynamics 365 Marketing

 

Microsoft Dynamics 365 Marketing is een toepassing voor automatisering van de marketing. U bouwt hiermee op eenvoudige wijze aan uw relatiebestand en maakt van prospects klanten. De app is erg gebruikersvriendelijk, werkt naadloos met Dynamics 365 Sales en heeft ingebouwde bedrijfsinformatie.

Dynamics 365 Marketing zet u in om vormgegeven e-mailberichten en online inhoud te maken ter ondersteuning van uw marketinginitiatieven.

Introductie tot Dynamics 365 Marketing

Verander prospects in zakelijke relaties met Microsoft Dynamics 365 Marketing. Ga op zoek naar meer kwalitatieve leads met behulp van multichannel campagnes en gepersonaliseerde leadnurturing. Eén bron van gedeelde informatie brengt u verkoop en marketing op één lijn. U verbindt de processen en kunt daarbij gebruik  maken van de vertrouwde Office 365-tools. Met behulp van kant-en-klare dashboards en rapportages is het eenvoudig om slimmere beslissingen te maken en zo de marketing-ROI te verbeteren.

Dynamics 365 for Marketing - LinkedIn

Versterk uw digitale aanwezigheid met de aanpasbare sjablonen. Pas met behulp van de intuïtieve ontwerptools de boodschap aan aan uw persoonlijke voorkeuren en zet lead scoring modellen op. U bent in staat om interactieve customer-journeys te ontwerpen. Daarmee kunt u gepersonaliseerd potentiële klanten onderhouden. Deze toolset maakt dat u eenvoudig campagnes kunt bijhouden. De campagneresultaten kunt analyseren en winstgevende langetermijnrelaties kunt opbouwen.

Dynamics 365 for Marketing - 365 overview

De 360-graden weergave van elke potentiële klant en relatie geeft u een goed inzicht in de markt. Met de app eventmanagement kunt u alle gegevens over uw evenementlocaties, logistiek, ticketsysteem, sessies, sprekers, sponsors en dergelijke op één plaats bijhouden. Zo kan uw gehele team de informatie afstemmen. Vervolgens genereert u een online eventportal waar deelnemers eventinformatie kunnen bekijken en online kunnen registreren. Elementen van de events kunt u vervolgens weer integreren in uw emailmarketing en klantreis.

icon-crane
De voordelen van Microsoft Dynamics 365 Marketing:
  • Eenvoudig campagnes bijhouden en resultaten analyseren.
  • 360-gradenweergave van elke potentiële klant en relatie.
  • Te koppelen met andere platforms zoals LinkedIn.
  • Uw MROI (Marketing Return On Investment) analyseren en vastleggen.
  • Aanpasbaar aan uw eisen en wensen.
Dynamics 365 for Marketing - Dashboard

Kant-en-klare dashboards

Met dashboards en rapporten kunt u de prestaties van uw marketinginitiatieven bijhouden en zo de beste bronnen voor potentiële klanten en marketingactiviteiten identificeren. U kunt verkoop- en marketingresultaten samenbrengen om de impact ervan voor uw bedrijf te traceren en te vergroten.

Apps en oplossingen

Standaard wordt Microsoft Dynamics 365 Marketing geleverd met een zorgvuldig geselecteerde bundel apps en oplossingen waaronder Core Marketing, Voice of the Customer en Event Management.

Core Marketing bevat e-mailmarketing, customer journey, gebruiksgedrag, leadscores, marketingpagina’s, enzovoort. Event Management laat u persoonlijke events of online webinars organiseren en promoten. Voice of the Customer helpt u online onderzoeken te maken en de resultaten te analyseren. Met eenvoudig te maken onderzoeken kunt u gemakkelijk bruikbare feedback van klanten verzamelen. Als u inzicht hebt in de individuele behoeften en verwachtingen van klanten, kunt u relaties opbouwen en omzet vergroten.

Onze oplossingen