Home / Dynamics 365 Project Operations

Microsoft Dynamics 365 Project Operations

Wat is Microsoft Dynamics 365 Project Operations?

Met Project Operations kunt u de verkoopmogelijkheden prioriteren op projectbasis en zo neemt de scoringskans toe. Met ingebouwde intelligence voor het plannen van succesvolle resultaten bent u in staat de projectwinstgevendheid te voorspellen.

Door de inzet van resources te optimaliseren, verhoogt u de productiviteit van uw werknemers. Zij presteren bovendien beter doordat zij gebruik kunnen maken van de intuïtieve en samenwerkende tools. Project Operations is een innovatief, aanpasbaar platform dat moeiteloos kan worden aangepast, uitgebreid en verbonden met andere apps en services die u reeds gebruikt.

Lever projecten op tijd en binnen budget op

Dankzij de automatisering van projectservices in Microsoft Dynamics 365 kan uw organisatie projectgerelateerde opdrachten op tijd en binnen het budget uitvoeren. 

Gevisualiseerde projectplanning

Met Project Operations visualiseert u op voorhand nauwkeurig de kosten, inzet en opbrengsten en realiseert u een voorspelbare projectoplevering met krachtige mogelijkheden voor projectplanning. Uw projectmanagers krijgen de beschikking over intuïtieve dashboards voor het controleren, bewaken en goedkeuren van alle kosten en tijden die op hun projecten van invloed zijn. U optimaliseert de inzet van middelen en stroomlijnt de planning. Intelligente en relevante toewijzing geschiedt op basis van vaardigheden, met realtime inzicht in resources via een centrale planningsengine.

De voordelen van Dynamics 365 Project Service Automation:

  • Het maakt dat u de projectwinstgevendheid kunt voorspellen.
  • Het helpt u uw resources optimaal in te zetten.
  • Het aantal declarabele uren neemt toe.
  • De scoringskans en de winstgevendheid van projecten neemt toe.
  • Het verhoogt de samenwerking en de productiviteit.
  • Projectbewaking middels intuïtieve dashboards.
  • De klanttevredenheid neemt toe omdat deadlines worden gehaald.

  De interactie met klanten over offertes, de omvang van project- en resourcevereisten verloopt via een beveiligde portal. Het contractproces is te vereenvoudigen door projectcontracten te maken, arbeidstarieven bij te houden en direct werkoverzichten te genereren binnen Dynamics 365 Sales.

  Flexibiliteit en samenwerking

  Vergroot de flexibiliteit van uw projectenorganisatie en bevorder de samenwerking met projectteams via audio, video en documentbeheer middels integratie met Office 365. Reageer snel op wijzigingen in de omvang en projectrisico´s door KPI’s te beheren en zo een winstgevende oplevering van services te garanderen.

  Doordat alles gekoppeld is, vereenvoudigt u het tijd- en onkostenbeheer. U zult nooit meer iets missen, want u wordt geattendeerd door het systeem en kunt altijd en overal het indienen, goedkeuren, verwerken en afstemmen van uren en onkosten – voor een tijdige facturering van de klant – verzorgen.

  Is Dynamics 365 Project

  Operations Iets voor jou?

  Wil je de planning van jouw projecten stroomlijnen en kunnen sturen op succes? Project Operations maakt dat je de resources optimaal inzet en geeft jouw medewerkers de tools om beter te presteren. Zo worden projecten winstgevend.