Power BI Basis Training

Start met het maken van interactieve, boeiende en deelbare dashboards met Microsoft Power BI en krijg direct inzicht in de data van jouw bedrijf.
Home / Trainings / Power BI Basis Training

Training

Digitaal

Op aanvraag

12 uur training

Op aanvraag

f

Beginner

Op aanvraag: Power BI beginner training (2-day workshop)

Achtervolgt Excel je in je slaap? Start dan met “Selfservice BI”.

Rapporteer je nog steeds in Excel? Met Microsoft Power BI kan je sneller, eenvoudiger en effectiever rapporteren. Tijdens de tweedaagse training voor beginners leren we je hoe je Power BI kunt gaan gebruiken in je eigen werkomgeving. Vanuit verschillende gegevensbronnen kun je interactieve, boeiende en deelbare rapporten / dashboards maken die onmiddellijk inzicht geven in jouw bedrijf.

Voor wie?

Onze Power BI Beginners Training is geschikt voor jou als je op zoek bent naar frisse multidimensionale inzichten die je met anderen kunt delen. Heb je enige ervaring hebt met het werken met data en/of excel en ben je op zoek naar een volgende stap in het toevoegen van waarde aan je analyse? Ben je geïnteresseerd in het verkrijgen en presenteren van nieuwe perspectieven en inzichten uit je data? Dan is dit de perfecte training voor jou.

Wat staat er op de planning?

Je bouwt een Power BI-rapport op, gebaseerd op de gegevens van je eigen organisatie. Deze kennis kunt je direct toepassen in uw eigen organisatie. In de training leer je:

  • Datagegevens importeren uit verschillende bronnen
  • Hoe je een volledig nieuw rapport bouwt
  • Over de PowerBI Visuals
  • Hoe je interactieve tooltips en bladwijzers maakt (en andere coole PowerBI dingen)
  • Navigeren door en het delen van rapporten/dashboards in de online
  • Power BI-service
  • Refresh tijden plannen voor je rapporten of verzenden van geplande abonnementen

  Wij zijn experts op het gebied van Power BI en het Azure Analytics-platform; bovendien hebben wij ruime praktijkervaring op het gebied van Business Intelligence en (Financial) Reporting. Hierdoor kunnen wij jou helpen bij het toepassen van Power BI in je bedrijf.

  Duur en prijs

  2 dagen, 6 uur training (12 uur in totaal). De kosten zijn op aanvraag (afhankelijk van o.a. het aantal deelnemers).

  Workshop op aanvraag

  Interesse? Vraag dan een training aan door je gegevens achter te laten en wij nemen contact met je op. Heb je vragen of wil je in contact komen met een van onze experts? Bel ons via 020-3032470 of mail naar info@dynamicpeople.com

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.