Home / Oplossingen / ExFlow

ExFlow

ExFlow is een uitkomst als je veel facturen te verwerken hebt

De tijd dat facturen handmatig werden verwerkt – met alle risico’s op fouten, zoekraken en onnodige vertragingen – behoort met ExFlow definitief tot het verleden. ExFlow is een unieke add-on module voor Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations waarmee u de efficiency en productiviteit van Accounts Payable en inkoopprocessen structureel verhoogt.

Het grote voordeel van ExFlow is dat de fysieke documenten en alle bijlagen in combinatie met factuurnummers en relatiegegevens één-op-één gekoppeld en voor alle betrokkenen zichtbaar zijn. Die inzichtelijkheid maakt factuurverwerking een stuk eenvoudiger. De logische workflow zorgt ervoor dat alles beduidend sneller, conform alle goedkeuringsprocedures, wordt afgehandeld via een gebruiksvriendelijke portal. Deze portal is niet alleen toegankelijk met een desktop of laptop, maar ook op mobiel en tablet te raadplegen. Een belangrijk voordeel waardoor u altijd en overal inzage heeft.

Beschikbaar voor:

 

  • Dynamics 365 for Finance and Operations
  • Dynamics 365 Business Central
  • Dynamics AX
  • Dynamics NAV

 

De voordelen van ExFlow

  • 25-50% besparing op factuurverwerking
  • Exflow heeft een snelle ROI t.o.v. andere software oplossingen
  • Supersnelle implementatietijd
  • Snelle adaptie van Exflow door de vertrouwde look and feel van AX.

Tijdbesparend

De settings binnen AX – zoals bijvoorbeeld grootboekrekeningen en btw-instellingen – en validaties worden automatisch overgenomen in ExFlow. Combineert u het met een zelflerend intelligent OCR-systeem zoals ReadSoft dan wint u, naarmate u er langer mee werkt, heel veel kostbare tijd. Factuurgegevens hoeven namelijk niet meer keer op keer te worden overgetypt. De gegevens worden direct in AX gezet en u dient ze alleen nog maar te controleren.

ExFlow is de ideale oplossing wanneer u werkt met Microsoft ERP, zoals AX, en uw Accounts Payable Automationproces wilt optimaliseren. Doordat deze Microsoft gecertificeerde add-on als een volwaardige module inpasbaar is binnen Dynamics, is er dus geen synchronisatie nodig met grootboekrekeningenschema’s of leveranciersregisters. Het is direct mogelijk om facturen te matchen aan inkooporders via het two or three way matchingprincipe. Alles wordt direct realtime afgehandeld in uw ERP-systeem. Dynamic People is uw gecertificeerde ExFlow implementatiepartner.

Bespaar op de kosten

van factuur-verwerking

Verminder het risico op fouten, voorkom zoekraken en onnodige vertragingen. Bespaar 25 tot wel 50 procent op de kosten van de factuurverwerking. Gebruik je AX en wil je jouw AP proces verbeteren? ExFlow is de oplossing voor jou!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.