Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

ExFlow is een uitkomst als u veel facturen te verwerken heeft

De tijd dat facturen handmatig werden verwerkt – met alle risico’s op fouten, zoekraken en onnodige vertragingen – behoort met ExFlow definitief tot het verleden. ExFlow is een unieke add-on module voor Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations waarmee u de efficiency en productiviteit van Accounts Payable en inkoopprocessen structureel verhoogt.

Het grote voordeel van ExFlow is dat de fysieke documenten en alle bijlagen in combinatie met factuurnummers en relatiegegevens één-op-één gekoppeld en voor alle betrokkenen zichtbaar zijn. Die inzichtelijkheid maakt factuurverwerking een stuk eenvoudiger. De logische workflow zorgt ervoor dat alles beduidend sneller conform alle goedkeuringsprocedures wordt afgehandeld via een gebruiksvriendelijke portal. Deze portal is niet alleen toegankelijk met een desktop of laptop maar ook op mobiel en tablet te raadplegen. Een belangrijk voordeel waarmee u altijd en overal inzage heeft.

De settings binnen AX – zoals bijvoorbeeld grootboekrekeningen en btw-instellingen – en validaties worden automatisch overgenomen in ExFlow. Wanneer u het combineert met een zelflerend intelligent OCR-systeem zoals ReadSoft dan wint u naarmate u er langer mee werkt heel veel kostbare tijd. U hoeft dan namelijk niet meer keer op keer alle factuurgegevens over te typen, want deze gegevens worden direct in AX gezet en u dient ze alleen nog maar te controleren.

ExFlow is de ideale oplossing wanneer u werkt met AX en uw Accounts Payable Automation proces wilt optimaliseren. Omdat deze door Microsoft gecertificeerde add-on als een volwaardige module inpasbaar is binnen Dynamics, is er dus geen synchronisatie nodig met grootboekrekeningenschema’s of leveranciersregisters en het is direct mogelijk om facturen te matchen aan inkooporders via het two or three way matching principe. Alles wordt direct realtime afgehandeld in Dynamics AX. Dynamic People is uw gecertificeerde ExFlow implementatiepartner

BESPAAR OP DE KOSTEN

VAN FACTUURVERWERKING

Verminder het risico op fouten, voorkom zoekraken en onnodige vertragingen. Bespaar 25 tot wel 50 procent op de kosten van de factuurverwerking. Gebruikt u AX en wilt u uw AP proces verbeteren? ExFlow is de oplossing voor u!

Neem contact op