Home / Nieuws / De eerste twee maanden bij Dynamic People
3 mei 2018

De eerste twee maanden bij Dynamic People

Burhan Urhan heeft zijn draai gevonden en draait mee op het project bij Oasen

Burhan Urhan werkte zes jaar bij een bedrijf dat niets anders deed dan CRM. “Focus is goed,” zo zegt hij, “maar het beperkte ons ook in de oplossing. We waren de enige partij in Nederland die dit pakket implementeerde. Op zeker moment heb ik daar mijn Microsoft Dynamics certificering gehaald, gewoon omdat ik verder wilde kijken. Ik was onder de indruk van de mogelijkheden en vanaf dat moment ben ik me op de arbeidsmarkt gaan oriënteren voor een nieuwe job, want ik wilde met Dynamics aan de slag.”

Op 1 maart 2018 is Burhan als Microsoft Dynamics 365 consultant gestart bij Dynamic People. “Daar trof ik collega’s waarmee ik kan sparren en dat heb ik te lang gemist. De eerste drie weken heb ik vooral op kantoor op de e-learning portal rondgestruind en in de demo-omgeving het nodige ontwikkeld en getest. Droog oefenen om daarna met de juiste bagage het diepe in te duiken. Het mooie is dat al mijn collega’s zich inspannen om me op sleeptouw te nemen en bereid zijn om alle vragen te beantwoorden zodat ik snel wegwijs ben geworden.”

 

Na drie weken is Burhan toegevoegd aan het projectteam dat de implementatie bij Oasen verzorgt

“Dat was best even spannend, maar dan merk je al snel dat de ervaring die ik heb met CRM daar goed van pas komt. De schil is weliswaar anders, maar in de basis is een CRM een CRM. Dit gaat echter wel heel veel verder dan wat ik gewend was. Dit is een allesomvattende totaaloplossing waarin Field Service, Sales, Finance en Operations is ondergebracht.”

 

De scope van het project bij het Goudse drinkwaterbedrijf Oasen

Bij Oasen wordt momenteel een groot deel van het ICT-landschap vernieuwd. Daarvoor is software van Microsoft geselecteerd en de implementatie – van Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (Enterprise Edition), Microsoft Dynamics 365 for Sales en Dynamics 365 for Field Service – wordt door Dynamic People verzorgd. “Het is mooi om direct op zo’n spraakmakend project mee te kunnen draaien, want hier komt echt alles samen. Ik ben blij dat ik de afslag naar Dynamic People heb genomen, want ik was toe aan een nieuwe frisse start.”