Home / Dynamics 365 Customer Service

Microsoft Dynamics 365 Customer Service

Wat is Microsoft Dynamics 365 Customer Service?

Doordat u een 360-graden klantbeeld krijgt – inclusief historie en voorkeuren – kunt u de service proactief aanpassen en naadloos aan laten sluiten op de veranderende wensen van uw klanten. Zo bent u in staat om de interactie te personaliseren en dit resulteert in maximale klantloyaliteit.

Alle klantinformatie wordt met Microsoft Dynamics 365 Customer Service centraal opgeslagen. Zo zijn uw medewerkers in staat om snel de juiste beslissingen te nemen en effectief support te verlenen. Door het gebruik van visueel vormgegeven interfaces wordt de afhandeltijd van service calls aanzienlijk verkort. U vergroot uw slagkracht en verhoogt uw klanttevredenheid.

De gebruikersinterface biedt rolspecifieke functionaliteit voor uw supportmedewerkers. Het systeem maakt gebruik van machine learning en geavanceerde analysemogelijkheden die de besluitvorming versnellen en de slagkracht van uw serviceafdeling vergroten. De dynamische interface (bege)leidt uw supportengineers door iedere (inter)actie.

Helpt uw klanten helpen

Dynamics 365 Customer Service maakt het makkelijker voor medewerkers om aan de stijgende verwachtingen van klanten te voldoen. Intelligente processen leiden medewerkers steeds naar de juiste actie.

Intelligente service

Bied de service die uw klanten verwachten door ze elke keer te voorzien van de informatie die ze nodig hebben op het juiste moment.

De voordelen van Dynamics 365 Customer Service

  • Vergroot de slagkracht van uw serviceorganisatie.
  • Vergroot de klanttevredenheid en zorgt voor klantloyaliteit.
  • Ondersteunt selfservice dienstverlening.

U hoeft niet ineens alles te veranderen of het goede van vroeger overboord te gooien, want het is complementair en eenvoudig te verbinden met andere apps en services die u reeds gebruikt. Microsoft Dynamics 365 Customer Service biedt uw servicemedewerkers de benodigde tools en kennis om sneller dan voorheen en consistent ondersteuning te verlenen. Exact in lijn met de SLA en wensen van uw klanten.

Is dit product iets voor

jouw organisatie?

Wanneer jouw klanten service van een hoog niveau vragen dan helpt Dynamics 365 Customer Service jou om service te optimaliseren en nog beter te laten presteren.