Benieuwd wat Dynamic People voor jou kan betekenen?         +31 (0)20 303 24 70

Contact   |   Support

Benieuwd wat Dynamic People voor jou kan betekenen?       +31 (0)20 303 24 70

Home / Industries / Professional Service

Professional Service

Professional Service

Het bestaansrecht van een serviceorganisatie – waar de nadruk ligt op onderhouds- en reparatiewerk – hangt voor een belangrijk deel af van de klanttevredenheid.

Wanneer u de mogelijkheid heeft om proactief te sturen dan verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers én u verhoogt de overall customer satisfaction (OCS). Bij Dynamic People weten we heel goed hoe dit werkt. Want we hebben hier zelf richting onze relaties ook mee te maken. Microsoft Dynamics 365 for Field Service vergroot onze slagkracht én die van u.

MICROSOFT DYNAMICS 365 FOR FIELD SERVICE

Voor de planning van monteurs en buitendienstmedewerkers zijn vele field service applicaties verkrijgbaar, maar die zijn niet altijd één-op-één te koppelen met het CRM. Dat betekent dat er werk dubbelop wordt gedaan en dat komt de efficiency niet ten goede. Het werkt onnodig vertragend – terwijl responsetijd iets is waar u zich kunt onderscheiden – en bovendien vergroot het de kans op fouten.

Field Service biedt alles wat u wenst qua tracking, routing, planning van Service Level Agreements etcetera. Het is een gebruikersvriendelijk pakket, voor zowel de planningsafdeling als de mensen buiten in het veld. En het doet niet onder voor de bekende pakketten die al langer op de markt zijn. De grote kracht van Field Service is dat het volledig integreert met en zelfs echt onderdeel wordt van Microsoft Dynamics 365.
Field Service is een absolute must voor elke servicegerichte organisatie waar de klant centraal staat.

MICROSOFT DYNAMICS 365 FOR CUSTOMER SERVICE

De verwachtingen van klanten worden steeds hoger. Klanten willen snelle, relevante antwoorden op elk kanaal, zelfs onderweg. U kunt zich positief onderscheiden met Microsoft Dynamics 365 for Customer Service. Ingebouwde intelligentie resulteert in snellere en persoonlijkere service en uw organisatie leert van elke (klant)interactie. U verbetert continu met data en intelligentie die de serviceverlening transformeren én de kosten verlagen. Met Microsoft Dynamics 365 for Customer Service bouwt u aan levenslange klantrelaties.

Sparren met een partner

Met kennis van zaken?