Home / Quickscan D365 Marketing

Quickscan Dynamics 365 Marketing

Ben jij je aan het orienteren op het gebied van customer experience systemen en weet je niet helemaal welke de juiste voor jou is? Wellicht kan Dynamics365 Marketing een goede match zijn.

 

Mogelijkheden D365 Marketing

Binnen D365 marketing is onwijs veel mogelijk. Stuur bijvoorbeeld grafische e-mail berichten en maak je content dynamisch zodat deze precies aansluit bij de behoefte van jouw leads. Maar ook het inrichten van de juiste customer journey om potentiële klanten te onderhouden via gepersonaliseerde ervaringen of de koppeling met LinkedIn is mogelijk. Maak je al gebruik van Dynamics? Dan kun je makkelijk samenwerken met de verschillende Teams, doordat je veilig informatie kunt delen over je potentiële klanten. En door de koppeling met Customer Voice kun je gemakkelijk vragenlijsten uitsturen naar jouw leads en zo meer inzicht krijgen in hun behoeften.

 

Quickscan

Ben je benieuwd of D365 Marketing iets voor jou is? Doe dan de quickscan! Door 10 vragen te beantwoorden kunnen wij jou adviseren of D365 Marketing de juiste tool voor jou is.