Home / Nieuws / Dynamic People neemt Kaya Consulting over
5 oktober 2022

Dynamic People neemt Kaya Consulting over

Dynamic breidt uit met de overname van Kaya

Amsterdam – Dynamic People breidt uit met de overname van Kaya Consulting, een Microsoft Dynamics specialist uit Veenendaal. Kaya Consulting is met haar 23 medewerkers toegetreden tot de Dynamic People Group. Dynamic People verwezenlijkt met deze acquisitie haar huidige groeiambities en versterkt haar positie als implementatie partner op het gebied van Microsoft Business Apps (waaronder Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management) in Nederland.

Jeroen Bunck, CEO van Dynamic People: “Met de kennis en expertise van de specialisten van Kaya Consulting hebben we weer een grote stap gezet in het versterken van onze visie: de beste Microsoft platform technologie en implementatie partner worden voor Commodity, (groot)Handel, Financials (FSI) en zakelijke dienstverlening organisaties in Europa.”

 

Over Kaya Consulting

Kaya Consulting is opgericht in 2010 en is gevestigd in Veenendaal. Het bedrijf staat bekend als een deskundige partij die, behalve het doen van nieuwe implementaties, ook de nodige expertise heeft in “recovery projects”. Door het implementeren van de bedrijfssoftware Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations en Uniconta, optimaliseert Kaya Consulting de bedrijfsprocessen van haar klanten. Daarnaast heeft de organisatie add-ons, plug-ins en methodes ontwikkeld om de implementatie van deze bedrijfssoftware efficiënter te maken.

 

Samen groeien

Dynamic People staat voor samen groeien. Met de expertise en de specialismen van Kaya Consulting zal Dynamic People haar klanten nog beter kunnen helpen. Daarnaast kan door het vergroten van capaciteit meer technische kennis en ervaring worden uitgewisseld. Kaya Consulting heeft op dit moment de volle focus op Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations en Uniconta, en heeft met de nieuwe partnership de mogelijkheid haar horizon te verbreden. Daarbij kunnen zowel klanten als medewerkers van Kaya hun voordeel doen met alles wat Dynamic People te bieden heeft, waaronder de Dynamic People Academy, ISO27001 certificering, licentie advies en – verkoop, en alle voordelen van het zijn van een Microsoft Solution Partner.

Stefan van den Brink, Kaya Consulting: “We werken geruime tijd samen met Dynamic People, wat altijd een prettige ervaring was. Hierdoor weten we welke synergie we samen kunnen halen en is dat geen theorie meer. Het is eerder een formele verwezenlijking, waarvan de voordelen op dag één al merkbaar zullen zijn voor onze klanten en medewerkers. Wij zijn trots op deze samenwerking en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.”

Michel Lecluse, Managing Partner bij Dynamic People: “Door onze eerdere samenwerkingen met Kaya Consulting kennen we de organisatie en haar mensen. We zien een goede match in DNA en zullen ons de komende tijd inzetten om onze nieuwe collega’s te leren kennen en onze culturen te verbinden. Ons motto is people first; als onze medewerkers gelukkig zijn en zich kunnen ontwikkelen, dan volgen tevreden klanten vanzelf.”

 

Microsoft Solution Partner

Met dit partnership kan de gezamenlijke organisatie verder bouwen aan de samenwerking met Microsoft. Dynamic People was al jarenlang Microsoft Gold Partner en is per 1 oktober 2022 een Managed Solution Partner voor Business Application, Digital & App Innovation en Data & AI. Met de versterking van Kaya Consulting zijn het aantal Microsoft Dynamics 365 professionals toegenomen en is meer expertise in huis, waardoor de groep haar klanten nog beter kan bedienen.

 

Vestigingen

Medewerkers en klanten kunnen op één van de drie locaties (Amsterdam, Veenendaal en Heerhugowaard) altijd terecht. De locatie in Veenendaal zal verder uitgebreid worden; er wordt geïnvesteerd in groei van zowel professionals als klanten. Het huidige management van Dynamic People blijft ongewijzigd. Stefan van den Brink blijft aan als managing partner van Kaya Consulting.

 

Over Dynamic People

Dynamic People adviseert, ontwerpt, levert, implementeert en beheert als strategische Microsoft Gold partner cloudoplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365, PowerPlatform en Azure. Het bedrijf werd in 2006 opgericht en is uitgebouwd tot een grote speler in Microsoft Business Apps, waar kwaliteit en eerlijkheid nog altijd voorop staan. Inmiddels telt Dynamic People meer dan 100 medewerkers, die binnen de organisatie centraal staan. Dit resulteert in een zeer fijne werkomgeving waar een ieder zich veilig voelt en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Want: gelukkige medewerkers, blije klanten. People first en gericht op het aangaan van partnerschappen: dat is waar Dynamic People voor staat. Als je samen groeit, kom je een stuk verder.

 

Wij zijn Dynamic People, wij zijn driven to take you further.