Home / Nieuws / Dynamic People bundelt krachten met groeipartner Gate Invest
20 juli 2022
Door: Bente Bucker

Dynamic People bundelt krachten met groeipartner Gate Invest

Dynamic People en Gate invest

Dynamic People gaat met Gate Invest de volgende groeifase in om haar ambitie waar te maken: de beste strategische partner zijn voor end-to-end op Microsoft-technology gebaseerde bedrijfsoplossingen.

AMSTERDAM – Dynamic People heeft een strategisch groeipartner gevonden in Gate Invest, het investeringsfonds van de familie Vermaat. Samen met Gate wil Dynamic People haar succesverhaal als aanbieder van bedrijfsapplicaties (zoals Microsoft Dynamics 365 ERP en CRM, Power Platform en AZURE) op basis van Microsoft-technologie verder vervolgen. Ook brengt deze nieuwe fase veel mogelijkheden om de missie van het bedrijf op grotere schaal te realiseren: samen groeien met klanten, partners én medewerkers in zowel binnen- als buitenland.

Jeroen Bunck, mede-oprichter en CEO van Dynamic People: “De markt ontwikkelt zich razendsnel en dat vraagt extra aandacht verdeeld over meerdere disciplines. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een strategisch partner die ons kan ondersteunen naar de volgende fase. Dat is nodig om voorop te blijven lopen als expert in Microsoft én onze eigen producten. Ook kunnen we zo onze mensen de uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden te blijven bieden die we beloven. Onze zelfstandigheid én behoud en versterking van onze cultuur zijn daarbij essentieel. In Gate hebben we een partner gevonden die onze visie hierop niet alleen begrijpt, maar ook deelt.”

 

Management en groeiambities

Het huidige management alsmede de oprichters (Jeroen Bunck (CEO), Mike van Ophem (Co-Founder) en Michel Lecluse (Managing Partner)) blijven de organisatie verder uitbouwen. Hierin is de koers ongewijzigd. Dynamic People is alles behalve een traditioneel IT-huis en heeft de ambitie zich te ontwikkelen tot de beste strategische partner voor Microsoft Bedrijfsapplicaties. Het bedrijf is actief in verschillende segmenten, waaronder Commodities en Handel, Professional Services, Financials en recentelijk ook Retail. Daarbij maakt het vooral gebruik van de standaard Microsoft producten, waar nodig aangevuld met een aantal eigen producten zoals de Cloud4Commodities en Configure Price Quote (CPQ) oplossingen. Deze producten zullen ook de komende jaren continu worden doorontwikkeld en uitgebreid. Dynamic People implementeert oplossingen in zowel Nederland als het buitenland, waaronder o.a. Engeland, Amerika, Duitsland en Zwitserland.

 

People first

“Onze organisatie wordt gemaakt door onze mensen”, vult Mike van Ophem aan. “People First is altijd onze belofte geweest. Met deze focus hebben we een groeipartner aangetrokken die oog en aandacht heeft voor datgene wat ons succesvol maakt. Onze cultuur maakt ons bedrijf sterk. Het is een fijne en veilige plek om te werken, en dat moet zo blijven. De nieuwe samenwerking biedt veel kansen voor onze mensen; hierdoor kunnen we ons nog meer gaan richten op persoonlijke ontwikkeling. Zo kunnen we in de loop van tijd een nog breder pakket aan opdrachten en uitdagingen aan onze mensen aanbieden.”

 

Sterk ondernemerschap

Ook het team van Gate is trots op de nieuwe samenwerking. Paul Vermaat: “Wij kiezen bewust voor bedrijven met een gezonde cultuur en sterke ondernemers aan het stuur. De match met Dynamic People voelt goed: we delen de grote ambitie om te groeien, als bedrijf en als mensen. Met onze ondernemerservaring, expertise en kennis kunnen we veel waarde toevoegen. We kijken uit naar de toekomst.” Gate Invest is per 30 juni 2022 toegetreden als aandeelhouder.

 

Over Dynamic People

Dynamic People adviseert, ontwerpt, levert, implementeert en beheert als strategische Microsoft Gold partner cloudoplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365, PowerPlatform en Azure. Het bedrijf dat in 2006 is opgericht is inmiddels doorgegroeid tot een volwassen organisatie waar kwaliteit en eerlijkheid nog steeds voorop staat. De medewerkers staan centraal, wat resulteert in een zeer fijne werkomgeving waar een ieder zich veilig voelt en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Want: gelukkige medewerkers, blije klanten. People first en gericht op het aangaan van partnerschappen: dat is waar Dynamic People voor staat. Want als je samen groeit, kom je een stuk verder.

Wij zijn Dynamic People, wij zijn driven to take you further.

Over Gate Invest

Het in Utrecht gevestigde investeringsfonds Gate Invest is in 2016 opgericht door ondernemer Paul Vermaat. Het fonds richt zich op middelgrote bedrijven met een duidelijk groeiperspectief. Als ondernemende investeerder bouwt het team van Gate deze bedrijven samen met ondernemers en managementteams verder uit. Gate heeft een uiteenlopend portfolio van voornamelijk founder-led, mensgedreven bedrijven, waaronder Aeves Groep, Precedence, CAG Groep, Iver – Experts in Wind en FysioHolland.