Finance

Home / Branches / Finance

Informatie over Finance

De financiële sector was één van de eerste die informatietechnologie breed inzette en daar ook jarenlang de vruchten van plukte. Nog altijd wordt er volop geïnvesteerd, maar meer en meer in slimme systemen want het landschap is aanzienlijk veranderd.

Om vandaag de dag de concurrentie voor te blijven, is het noodzaak om alle aanwezige data eenduidig en eenvoudig te ontsluiten.

Er zijn nieuwe oplossingen die moeten samenwerken met de bestaande systemen. Vaak zit – door overnames en keuzes in het verleden – de data verstopt en is het verspreid over en soms ook dubbel aanwezig op meerdere systemen. Dáár ligt de grote uitdaging, want u bezit een schat aan informatie en die maken wij leesbaar zodat u succesvol kunt sturen

Financiële dienstverlening is een vak apart waar de lat hoog ligt. Onze gecertificeerde consultants hebben affiniteit met uw business, doordat zij zelf werkzaam zijn geweest in uw vakgebied en/of eerder vergelijkbare projecten hebben opgeleverd. U kunt dus sparren met specialisten die uw digitale ambities waarmaken. Zij inventariseren uw wensen en zijn bekend met de internationale wet- en regelgeving en hoge integriteitseisen zoals die in de financiële sector gelden. Wij leveren u de betrouwbare omgeving – ondersteund door professionele services – die maakt dat u klaar bent voor de toekomst. Samen met u maken wij dat u optimaal kunt profiteren van de moderne technologie.

Sparren met een partner

Met kennis van zaken?